فهرست مطالب
راهنمای ثبت سفارش در تزمن
سوالات متداول
• شما با استفاده از روشهای زیر میتوانید پروژه خود را ثبت نمایید:
⇐ با استفاده از پرکردن فرم ثبت سفارش که در قسمت بالا تعبیه شده است، اطلاعات خود را ثبت کنید.
⇐ ثبت سفارش مشاوره انجام تز رشته دامپزشکی از طریق تماس با شماره : 09104503300
⇐ ارسال پیام در تلگرام، واتساپ، ایتا و … که در کنار فرم ثبت سفارش تعبیه شده است.
ابتدا نوع سفارش خود که شامل : پروپوزال، پایان نامه و … خود را تعیین نمایید. موضوع، گرایش و مقطع تحصیلی، شماره همراه و سایر اطلاعات غیرضروری که جهت برآورد هزینه و زمان مورد نیاز است. مانند : نرم افزار مورد نیاز دانشگاه.
هزینه و زمان انجام تز رشته دامپزشکی پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
زمان انجام پایان نامه رشته دامپزشکی پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
پایان نامه های شما، توسط متخصصین مجرب رشته خودتان انجام میشوند. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. در هر کدام از این پلنها متخصصانی که تز شما را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند. کارشناسان ما، پس از بررسی پروژه شما، سطح مورد نیازتان را به شما پیشنهاد میکنند.
ما در تزمن 50 درصد از مبلغ انجام پروژه را در ابتدا دریافت میکنیم و 50 درصد را در انتهای انجام تز، لذا شما میتوانید با آسودگی خاطر به ما اعتماد کنید.سابقه 11 ساله تیم تزمن در انجام تز و پایان نامه و پروپوزال یکی از دلایلی است که شما میتوانید با خیال راحت به تیم ما اعتماد کنید.
انجام پایان نامه دامپزشکی؛ مرحله نهایی برای اخذ مدرک دانشگاهی این رشته
باید اشاره کرد که انجام پایان نامه دامپزشکی مرحله نهایی بسیار مهم برای اخذ مدرک دانشگاهی در این رشته به شمار میرود. این پروژه فرصتی برای دانشجویان دامپزشکی است تا مهارتهای پژوهشی و تحلیلی خود را به نمایش بگذارند و درک خود را از این رشته نشان دهند. البته که موضوع پایان نامه نیز باید به خوبی تحقیق شده و مرتبط با رشته دامپزشکی باشد.
فرآیند انجام تز دامپزشکی شامل تحقیقات گسترده، تجزیه و تحلیل دادهها و نگارش و انجام پایان نامه ارشد دامپزشکی و سایر مقاطع تحصیلی است. این فرایند نیاز به زمان و تلاش قابل توجهی دارد، زیرا دانشجویان باید آزمایشاتی را انجام دهند، دادهها را جمعآوری و نتایج را تجزیه و تحلیل کنند. آنها همچنین باید یک مقاله تحقیقاتی جامع بنویسند که به خوبی ساختار یافته، منسجم و با شواهد موجود پشتیبانی شود.
انجام پایان نامه ارشد دامپزشکی و انجام رساله دکتری رشته دامپزشکی یک کار چالشبرانگیز است که مستلزم پشتکار، فداکاری و توجه به جزئیات است که شامل همکاری نزدیک با یک مشاور یا یک کمیته برای اطمینان از کیفیت بالای تحقیق و مطابقت با الزامات دانشگاه است. دانشجو همچنین باید از پایان نامه خود در مقابل گروهی از داوران دفاع کند و درک خود از تحقیق و توانایی خود را در بیان یافتههای خود نشان دهد. از این رو در این مقاله با صفر تا صد نگارش و برونسپاری پایان نامه دامپزشکی آشنا میشویم.
پیشنیازهایی برای تهیه و تنظیم انجام تز دامپزشکی
هرگز اهمیت تحقیقات در انجام پایان نامه رشته دامپزشکی توسط محقق را نمیتوان نادیده گرفت. به این دلیل که در واقع مبنا و اساسی برای نوشتن و اصلاح پایان نامه دامپزشکی هستند. شروع به مطالعه و تحقیقات گسترده و عمیق در مورد موضوع انتخابی باید اولین کاری باشد که هنگام فکر کردن به پایان نامه های رشته دامپزشکی انجام میدهید. این بدان معنا است که ابتدا متون اصلی مقالات و پژوهشهای علمی را بخوانید و سپس به سراغ جدیدترین کارهایی که در این زمینه انجام شده است بروید تا مطمئن شوید که هیچ کس دیگری از ایده شما استفاده نکرده باشد.
همیشه به متون اصلی مربوط به موضوع خود نگاهی کنید. با این کار از پژوهشهای قبلی که بر روی موضوع مورد نظر شما انجام شده است آشنا خواهید شد. دلیل اصلی اهمیت مطالعه این متون، علاوه بر آشنایی با سبک نگارش و اصل کاری که باید انجام دهید، این است که میتوانید از فهرست منابع و مراجع این متون برای گسترش تحقیقات خود نیز استفاده کنید. البته که این کار کاملا قابل قبول است، چرا که اگر با دقت نگاه کنید، خواهید دید که بسیاری از محتوای بخش منابع در بسیاری از پژوهشها کاملا مشترک هستند.
بهتر است که سوابق و یادداشتهایی را در قالب پیشنویسهایی برای نگارش انجام پایان نامه دامپزشکی موفق برای خود تهیه کنید. این کار بهویژه در روش استنادی و ارجاعدهی که باید در پایان نامه خود استفاده کنید به شما کمک میکند. البته از آنجایی که روش نوشتن رساله دامپزشکی اغلب از دانشگاهی به دانشگاه دیگر میتواند بسیار متفاوت باشد، بهتر است قبل از شروع تحقیقات با اساتید راهنمای خود مشورت کنید.
پروپوزال دامپزشکی
پروپوزال دامپزشکی در واقع سند و نوشتهای است که دانشجو تهیه میکند تا برای اخذ تاییدیه و پذیرش انجام تحقیقات گسترده پایان نامه، آن را به کمیته تحقیقاتی دانشگاه محل تحصیل خود ارائه دهد. به عبارتی هدف از نگارش و ارائه پروپوزال، توضیح موضوع پیشنهادی، توجیه دلایل خود برای انتخاب آن و نحوه تحقیق در آن زمینه است.
نرمافزارهای کاربردی برای انجام پایان نامه دامپزشکی
انجام تز دامپزشکی با بهترین کیفیت نیازمند صرف وقت، تلاش و فعالیت سخت است. هیچ میانبری برای انجام ندادن پایان نامه در مسیر موفقیت تحقیقاتی شما وجود ندارد. اما مانند هر فعالیت و فرایند دیگری، راههای کاربردی بسیار زیادی برای بهینهسازی فرایند و کار هوشمندانهتر وجود دارند. تعدادی اپلیکیشن، نرمافزار و خدماتی وجود دارند که کار شما را در طول فرایند تحقیق، نگارش، قالب گذاری تز ارشد و دکتری برای انجام پایان نامه دامپزشکی و انجام پاورپوینت پایان نامه دامپزشکی کمی آسانتر میکنند.
از جمله نرمافزارهایی برای بهتر نوشتن تز thesis دامپزشکی عبارتاند از:
- نرمافزار Evernote:
این نرمافزار برای آرشیوبندی و یادداشتبرداری استفاده میشود. شما میتوانید در این برنامه یک متن، قسمت کامل یا بخشی از یک صفحه وب، عکس، یادداشت صوتی یا دستنوشتهای دلخواه را در دستهبندی و پوشه مخصوص به خودشان ذخیره کنید. نرمافزار Evernote یکی از واجبترین برنامههای کاربردی برای نگارش پایان نامه بخصوص برای دانشجویان مقطع ارشد و دکتری است. در Evernote بهراحتی میتوانید یک پایگاه داده از اطلاعات مورد نیازتان بسازید و با یک جستجوی ساده به آن دسترسی پیدا کنید.
- نرمافزار AirDrop:
بسیار دیدهایم که دانشجویان به دلیل خرابی درایوهای فلش، هارددیسک و لپتاپهایشان ساعتها، روزها یا حتی هفتهها کار سخت و تلاش خود را در نوشتن پایان نامه از دست میدهند. پس اگر شما نیز از فضای ذخیرهسازی ابری برای ذخیره کار خود استفاده نمیکنید، در معرض خطر بزرگی هستید. فقط کافی است در فضای ابری دراپباکس ثبت نام کنید. این کار نهتنها تضمین میکند که پروژههای شما همیشه به طور ایمن ذخیره میشوند، بلکه کار بر روی چندین دستگاه را نیز آسانتر میکند.
- برنامه Word:
برنامههای مختلفی برای پردازش کلمه در هنگام نگارش و انجام تز دامپزشکی وجود دارند. یکی از پرکاربردترین آنها، نرمافزار ورد شرکت مایکروسافت (Microsoft Office Word) است که در تمامی مراحل ویرایش و تدوین نیز به کار میرود.
نقش اساتید راهنما و مشاور در فرایند انجام پایان نامه دامپزشکی
نقش استاد راهنمای پایان نامه دامپزشکی این است که شما را در روند نوشتن تز thesis دامپزشکی و آموزش انجام پایان نامه دامپزشکی به طور کامل راهنمایی کند. اساتید راهنما به طور کلی پایان نامههای بسیار زیادی را از قبل داوری و راهنمایی کردهاند. بنابراین میتوانند به شما در مورد نحوه نگارش، تدوین، ویرایش و نحوه استفاده از منابع معتبر و همچنین انتخاب موضوعی منحصربهفرد برای پایان نامه خود آموزش بدهند. از این رو بیشتر دانشگاهها تمام تلاش خود را میکنند تا در مراحل اولیه یک استاد راهنمای پایان نامه را به دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا اختصاص دهند.
مشکلات دانشجویان در زمان نگارش پایان نامه دامپزشکی
باید اشاره کرد که حتی باهوشترین دانشجویان نیز در صورتی که به رویکردها و روش صحیح نگارش و ویرایش و انجام تز ارشد دامپزشکی و انجام پایان نامه دامپزشکی توجه نکنند، دچار مشکل میشوند. با این حال یک پایان نامه دامپزشکی در مقطع ارشد و دکتری، به دلیل جزئیات زیاد در برنامهریزی، تحقیق و نگارش آن، شبیه مقالههایی است که تا به حال انجام دادهاید.
مشکلات انجام صفر تا صد پایان نامه دامپزشکی در مراحل اولیه شروع میشود که نوشتن را چگونه یا از کجا شروع کنیم؟ و مهمتر از همه، اینکه آیا میتوانید آن را در مهلت تعیینشده به پایان برسانید یا خیر؟ و همچنین چگونه بالاترین نمره را در تکلیف پژوهشی خود میتوانید کسب کنید.
در مرحله تحقیق مشکلاتی در مورد انتخاب موضوع مناسب نیز وجود دارند. این مرحله بهعنوان بخش انتقادی اصلی پایان نامه در نظر گرفته میشود. از این رو موضوع پایان نامه بهعنوان بخشی جداییناپذیر از این تکلیف پژوهشی در نظر گرفته میشود زیرا از همین راه میتوانید به یک نتیجه استدلالی برسید.
جمعآوری و ارجاع دادهها نیز از دیگر مشکلات دانشجویان در انجام تخصصی پایان نامه دامپزشکی است. هنگام جمعآوری دادهها از منابع مربوطه دانشجویان به مشکل میخورند و مهم است که دادهها را در مکان خاصی قرار دهید که بتواند از پایان نامه نسخه پشتیبان تهیه کند. وقتی نوبت به ارجاعدهی میرسد، بسیاری از دانشجویان در هنگام قراردادن یک مرجع اشتباه میکنند. اما مفهوم اصلی این است که باید در نوشتن پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکترا ابتدا تحقیق عمیقی در مورد موضوع انجام شود و سپس بر اساس تحقیقات قبلی، مرجع داده شود.
بیشتر دانشجویان اشتباهی که میکنند این است که کل پایان نامه خود را از روی یک تحقیق مینویسند و بعد از آن به دنبال منابع مرتبط میگردند. در ادامه با سه مشکل مهم دانشجویان در هنگام کار بر روی پروژه پایان نامه آشنا میشویم.
برنامهریزی ضعیف برای پروژه پایان نامه دامپزشکی
تاخیر در شروع کار انجام پایان نامه دانشجویی دامپزشکی ، یکی از شایعترین مشکلات دانشجویان است. آنها با این فکر که زمان کافی برای تکمیل پروژه خود را دارند، شروع کار نگارش را تا جایی به تاخیر میاندازند که به ددلاین تحویل رساله نزدیک میشوند و استرس میگیرند. در این صورت توصیه ما استفاده از خدمات مشاوره نگارش و سفارش انجام پایان نامه فوری رشته دامپزشکی در مراکز مربوطه است.
رعایت نکردن استانداردهای نگارش آکادمیک
تحقیق اصولی همیشه موضوعی جدی به شمار میرود. عدم پیروی از دستورالعملهای زبان، سبک نگارش، ساختار و قوانین و اصول نگارش پایاننامه برای انجام پایاننامه کارشناسی ارشد و دکتری دامپزشکی ارائه شده توسط بخش و یا موسسه علمی شما در هنگام نوشتن مقاله پایان نامه، میتواند اوضاع را بدتر کند. توصیه میشود قبل از شروع به نگارش پروژه پایان نامه دامپزشکی، دفترچه راهنمای مربوط به آن را به طور کامل مطالعه کنید. بدین منظور نیز برای آگاهی بیشتر میتوانید از خدمات مشاوره تخصصی مراکز نگارش و تدوین پایان نامه دامپزشکی استفاده کنید.
ضعف مهارتهای پژوهشی
در صورتی که دانشجو تجربه پژوهشی مورد نیاز را نداشته باشد، فرایند نوشتن پایان نامه و تز دکترا رشته دامپزشکی، به کوهی از مشکلات برای او تبدیل میشود. به این دلیل که نوشتن تدوین پایان نامه دامپزشکی حرفهای، فراتر از جمعآوری صرفا چند منبع علمی مرتبط است.
بر اساس به موضوع پایان نامه و مدرک تحصیلی که قرار است اخذ کنید، ممکن است از شما خواسته شود که مقاله پایان نامه خود را بهصورت تحقیقات اولیه و یا پروژه صنعتی انجام دهید. به این معنی که علاوه بر دادههای موجود ثانویه، شما همچنین باید دادههای دامپزشکیی را از شرکتکنندگان و یا شرکت مشخص شده جمعآوری و فرضیه مربوطه را آزمایش کنید. عمل جمعآوری اطلاعات اولیه بسیار زمانبر است. زیرا تمام دادهها باید قبل از نتیجهگیری به طور کامل تجزیهوتحلیل شوند.
توصیهها و نکاتی برای نگارش بهتر پایان نامه دامپزشکی
به منظور انجام پایان نامه ارشد دامپزشکی و انجام رساله دکتری دامپزشکی بهصورت معتبر و منسجم و ارائه آن به دانشگاه و سایر موسسات آموزشی، نکات بسیار زیادی وجود دارند. از مهمترین این نکات میتوان به افزایش تعامل با استاد راهنما در طول زمان نگارش پایان نامه و نیز برنامهریزی برای تحقیق، منبعیابی و استفاده از بهترین تصاویر برای رساله اشاره کرد. در ادامه با سایر نکات مهم در این زمینه آشنا میشویم.
ارتباط مستمر با استاد راهنما و دریافت بازخورد
به طور منظم با استاد راهنما خود برای انجام تز و پایان نامه دامپزشکی درجه یک در ارتباط باشید. در صورت امکان، از آنها بخواهید تا قبل از ارسال نهایی، محتوای مقاله پایان نامه شما را به طور جامع بررسی کنند. انتقاد و بازخورد سازنده این اساتید در زمینههای مختلف به شما کمک میکند تا کیفیت کلی رساله خود را بهبود ببخشید. استاد راهنمای خود را در مورد پیشرفت تحقیقات خود در جریان بگذارید و در مورد مشکلات خود در این راه با او صحبت کنید.
باید اشاره کرد که ملاقات با اساتید راهنما بهصورت هفتگی یا ماهانه، به شما کمک میکند تا ارتباط منظمی با آنها داشته باشید. اگر این مرحله بسیار مهم را جدی نگیرید، ممکن است نمره پایینی را برای پایان نامه خود کسب کنید.
زمانبندی صحیح برای تکمیل پایان نامه
پایان نامه رشته دامپزشکی در مقطع ارشد، دکترا و حتی کارشناسی، پروژه تحقیقاتی طولانیمدتی است که نگارش آن ماهها و یا حتی سالها طول میکشد. بنابراین مهم است که از پشت گوش انداختن آن جلوگیری کنید. بر روی انجام پایان نامه رشته دامپزشکی خود متمرکز بمانید و زمان را به طور موثر مدیریت کنید.
نکاتی برای مدیریت بهتر زمان وجود دارند که به شما در استفاده صحیحتر از زمان خود در هنگام تحقیق و نوشتن کمک میکنند که عبارتاند از:
- از پیشرفت آهسته کار پایان نامه بهویژه در مراحل اولیه، دلسرد نشوید.
- اهداف روشنی تعیین کنید، تحقیقات خود را انجام دهید و بر این اساس برنامهریزی کنید.
- برای اعمال بازخوردهای استاد راهنمای خود زمان کافی در نظر بگیرید.
- زمان کافی برای ویرایش، تدوین و تصحیح قالببندی پایان نامه، بر اساس دستورالعملهای دانشگاه خود بگذارید.
- روزانه به میزان ساعت مشخصی بر روی پایان نامه خود کار کنید.
- یک کاربرگ برای هفته خود ایجاد کنید.
- سعی کنید بر روی پایان نامه خود در دورههای زمانی کوتاه 45 دقیقهای یا کمتر کار کنید.
- به جدول زمانی تهیه شده برای پایان نامه پایبند باشید تا نیازی به انجام کار تکمیلی نداشته باشید.
- برای کار بر روی پایان نامه و تکمیل آن، اولویتبندی انجام دهید.
- فعالیتهایی بهغیر از نگارش پایان نامه خود را محدود کنید.
- لیستهایی ایجاد کنید تا به شما در مدیریت وظایف کمک کنند.
- استفاده از شبکههای مجازی و وسایل الکترونیکی شخصی را محدود کنید.
- کارهای بزرگ را به کارهای کوچک قابل مدیریت تقسیم کنید.
- از دیگران مشاوره بگیرید و از درخواست کمک نترسید.
از تفاسیر و منابع آماده برای تز دامپزشکی استفاده کنید
مراجع و منابع علمی، اغلب دادههای مربوط به رشته دامپزشکی را به همراه تفسیر آنها در اختیار عموم قرار میدهند. اگر این تفاسیر دامپزشکی، حاوی نتایجی مرتبط با موضوع تحقیق شما است، دیگر نیازی نیست زمان را برای انجام مجدد محاسبات تلف کنید. از تفاسیر آماده همانطور که هستند استفاده کنید. البته قبل از آن مطمئن شوید که منبع علمی ارائهدهنده دادهها، معتبر و قابل اعتماد است.
استفاده مناسب از تصاویر در انجام پایان نامه دامپزشکی
دامپزشکی رشتههای تحصیلی است که از تصاویر بصری بسیار زیادی برای شرح موضوع و مباحث مختلف استفاده میکند. از این رو مطمئن شوید که تعداد مناسبی از آنها را در پایان نامه دامپزشکی خود به کار میبرید. هر زمان که نمودار یا جدولی برای اثبات نظریه شما مناسب است، در افزودن آن به محتوای پایان نامه دامپزشکی خود تردید نکنید.
برنامهریزی برای طول نگارش پایان نامه دامپزشکی
ممکن است که شما محدودیتی در استفاده از کلمات از استاد راهنمای خود دریافت کردهاید و یا شاید خودتان در مورد طول پایان نامه خود تصمیماتی گرفته باشید. به هر حال، قبل از نوشتن پایان نامه دامپزشکی باید برای طول پایان نامه دامپزشکی خود برنامهریزی کنید.
یک پایان نامه معمولی حداقل 60 هزار کلمه است و تخمین این مقدار در هنگام نگارش بسیار دشوارتر از مقالات علمی کوچکتر است. بنابراین، در ابتدا باید تصمیم بگیرید که هر بخش باید چه میزان کلمه داشته باشد. در صورت نیاز همچنان میتوانید بعدا این مقادیر را تغییر دهید. اما این تخمین تقریبی، به شما کمک میکند در صورت طولانی بودن هر بخش، وجود هرگونه اشتباه را در مسیر انجام پروژه خود بررسی کنید.
در اولین فرصت شروع به نوشتن کنید
برای نوشتن تز دامپزشکی منسجم با کیفیت بالا در این رشته تحصیلی، باید دهها کتاب، نشریه، مجلات و سایر منابع را مطالعه کنید. بهتر است تعداد نمونههای بسیار زیادی از دادههای دامپزشکی را جستجو کنید، اما وقت خود را بیش از حد تلف نکنید.
با توجه به زمانی که برای تنظیم فصول پایان نامه ارشد و دکتری دامپزشکی در اختیار دارید، ممکن است به آسانی به دام افراط در مطالعه منابع و بررسی دادهها بیفتید. در نتیجه، در نهایت زمان بسیار کمی برای نوشتن محتوای پایان نامه خود دارید. برای جلوگیری از این امر، بهمحض دریافت ایده اولیه از ساختار پایان نامه خود، شروع به نوشتن کنید. به این دلیل که شما به هر حال باید بخشهای زیادی از متن اولیه خود در آخر بازنویسی و ویرایش کنید.
بررسی دقیق الزامات دانشگاه محل تحصیل
دستورالعملهای دانشگاه محل تحصیل شما، به هر آنچه که در این راهنما یا هر جای دیگری میخوانید، اولویت دارند. قبل از شروع انجام پایان نامه ارشد دامپزشکی انجام تز دکترا دامپزشکی، زمانی را برای خواندن این دستورالعملها و بازخوانی مجدد آنها اختصاص دهید. مطمئن شوید که همه چیز را متوجه شدهاید. اگر شکی دارید، مستقیما از استاد راهنمای خود بپرسید. به این دلیل که بهتر از این است که بعدا متوجه شوید باید نیمی از پایان نامه خود را مجددا بازنویسی کنید.
پیشنویس اول پایان نامه دامپزشکی صرفا ایدهآل نیست!
درست مانند تمامی انواع نگارش دیگری، پایان نامه های رشته دامپزشکی نیز به یکباره نوشته نمیشوند. در واقع کار اشتباهی انجام میدهید اگر پس از اتمام اولین پیشنویس، از پایان نامه خود راضی باشید. برای نوشتن یک پروژه تحقیقاتی خوب و منسجم، باید حداقل چهار پیشنویس داشته باشید که عبارتاند از:
- پیشنویس اول یک تقریب از چگونگی پایان نامه است. شما ایدههای خود را سازماندهی میکنید و آنها را در بخشهای مناسب قرار میدهید، بدون اینکه نگران جزئیات باشید. داشتن این پیشنویس به شما کمک میکند تا کمبود استدلالها و منابع را پیدا کنید.
- در پیشنویس دوم، شما نوشته خود را تجزیهوتحلیل میکنید تا انسجام تحقیق خود را بررسی کنید. بخشهای نامرتبط با موضوع پایان نامه را حذف کنید یا تغییر دهید. بررسی کنید که خطاهای منطقی و محاسباتی وجود نداشته باشند.
- اکنون که از شکل کلی تحقیق خود راضی هستید، پیشنویس سوم بیشتر به بخشهای جداگانه پایان نامه مربوط میشود. بررسی کنید که آیا هر یک از این بخشها حاوی تمام مطالب لازم باشند. مطالبی را در صورت لزوم اضافه یا حذف کنید. ببینید آیا بخشها به طور طبیعی به یکدیگر متصل هستند. در این مرحله میتوانید به اشتباهات سبکی و دستوری نیز رسیدگی کنید.
- پیشنویس چهارم، مرحله ویرایش است. از آن جایی که پایان نامه شما تقریبا آماده است، اکنون باید آن را از نظر غلط املایی، نگارشی و نقطهگذاری بررسی کنید. میتوانید با استفاده از ابزارهای غلطگیری املای آنلاین و یا استفاده از خدمات نگارش و ویرایش پایان نامه دامپزشکی مجموعه تزمن، کار خود را آسانتر کنید.
انتخاب موضوع پایان نامه دامپزشکی
شما بهعنوان دانشجویی که رشته دامپزشکی را بهصورت آکادمیک دنبال میکند، باید بدانید که انجام پایان نامه دامپزشکی پیشرفته امری اجتنابناپذیر است. تهیه و نگارش پایان نامه کار آسانی نیست زیرا یک پروژه تحقیقاتی برای نشاندادن دانش شما در زمینه دامپزشکی است. از این رو اگر برای سالهایی که در یک دانشگاه تحصیلکردهاید ارزش قائل باشید، تمام تلاش خود را برای انتخاب بهترین موضوع پایان نامه رشته دامپزشکی انجام میدهید.
با توجه به اینکه عنوان پایان نامه تنها راهنمای شما برای نگارش رساله و تز دامپزشکی است، انتخاب یک موضوع خوب و مرتبط برای این کار بسیار ضروری است. هنگامی که برای انتخاب موضوع پایان نامه آماده هستید، باید رشته تحصیلی خود را در نظر بگیرید. دامپزشکی یک رشته تحصیلی وسیع است، به این معنی که انتخاب یک موضوع به بررسی و تحقیقات زیادی نیاز دارد.
شما بالاخره به یک حوزه مربوطه در زمینه دامپزشکی علاقه دارید. پس در همان مورد موضوع برای انجام پایان نامه دامپزشکی انتخاب کنید تا اشتیاق پیدا کنید. این کار نوشتن پایان نامه و تز دامپزشکی در مورد موضوع انتخابی را برای شما آسان میکند و شجاعت رویارویی با هر چالشی را بهتان میدهد.
نکته بسیار مهم این است که انتخاب موضوع پایان نامه رشته دامپزشکی مناسب تاثیر بسیار زیادی بر فرایند نگارش شما خواهد داشت. یک موضوع خوب منجر به یک پروژه پایان نامه حرفهای میشود. از این رو در ادامه با روشهای انتخاب و تعیین موضوع کاربردی و مناسب برای پایان نامه دامپزشکی آشنا میشویم.
علایق اصلی خود را در نظر بگیرید
از آنجایی که باید هفتهها یا ماهها بر روی تز و رساله دکتری دامپزشکی خود کار کنید، بهتر است موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید. بهعلاوه، این موضوع میتواند مسیری را که در آینده برای ادامه تحصیل یا شغلتان طی میکنید را شکل دهد.
از جمله مواردی که در زمینه انتخاب موضوع برای پایان نامه دامپزشکی بر اساس علاقه به شما کمک میکنند عبارتاند از:
- تمام کلاسها و دروسی را که گذراندهاید را مرور کنید.
- به این فکر کنید که چرا رشته تحصیلی دامپزشکی را برای تحصیل انتخاب کردهاید.
در نظر بگیرید که دوست دارید در اوقات فراغت خود در مورد چه مطالب مرتبطی مطالعه کنید (مقاله خبری، وبلاگ، کتاب و از این دست مطالب)
- به افرادی فکر کنید که آنها را در حوزه کاری خود تحسین میکنید یا آرزو دارید شبیه آنها باشید. سپس، از خود بپرسید که چه چیزی را در مورد آنها دوست دارید.
- با خود فکر کنید که آیا میخواهید پس از فارغالتحصیلی به تحصیلات آکادمیک خود ادامه دهید؟
حوزههایی را پیدا کنید که از مطالعه و نوشتن در آن زمینه لذت میبردید
ممکن است بتوانید مقالهای را که قبلا بهعنوان بخشی از تکالیف دانشگاهی خود نوشتهاید را در انجام پایان نامه دامپزشکی خود بگنجانید. مقالاتی را که در چند سال آخر تحصیلتان نوشتهاید مرتب کنید و هر کدام که برایتان مطلوب است را انتخاب کنید. به این فکر کنید که چقدر از تحقیق در مورد موضوعی که در مورد آن مینویسید لذت بردید و اینکه کدام موضوعات برای شما آسانتر به نظر میرسیدند.
مسائلی که در مورد آنها در پروژههای گذشته خود کار میکردید را بهعنوان نقطه شروعی برای پایان نامه جدید خود در نظر بگیرید. میتوانید از همان موضوعی که در تحقیقات قبلیتان استفاده میکردید استفاده کنید، یا میتوان از پروژههای قدیمی برای انتخاب موضوع پایان نامههای رشته دامپزشکی استفاده کرد. دروس گذشته، تکالیفی را که با آنها مشکل داشتید و موضوعات تحقیقی که از آنها متنفر بودید را در نظر بگیرید. سپس، از موضوعاتی مربوط به آنها دوری کنید.
رویدادهای جاری و مطالب بهروز در حوزه دامپزشکی را مطالعه کنید
رویدادهای مربوط به دامپزشکی را دنبال کنید تا ببینید در حال حاضر در جهان چه مسائلی در این زمینه وجود دارند. سپس در یک پایگاه داده دانشگاهی معتبر ایرانی، در مورد رشته تحصیلی یا علایق خود جستجو و نتایج برتر را مرور کنید. به دنبال موضوعاتی بگردید که توجه افراد زیادی را به خود جلب میکنند. این موضوعات ممکن است برای پایان نامه شما خوب باشد.
از جمله موردی که در این زمینه باید به آنها توجه کنید عبارتاند از:
- مجلات علمی تحقیقاتی برجسته در زمینه دامپزشکی را بررسی کنید تا ببینید روند آکادمیک فعلی در این حوزه چگونه است
- فهرستی از کلمات کلیدی را جستجو کنید تا بتوانید پایان نامههای منتشرشده را در سایتهای مختلف جستجو کنید. با این کار، اکنون شما میدانید چه موضوعاتی قبلا استفاده شدهاند
مشکلات پژوهشی فعلی دامپزشکی را بررسی کنید
پایان نامه کارشناسی ارشد دامپزشکی شما باید یافتههای جدیدی را به رشته تحصیلیتان اضافه کند. با این حال، بررسی تحقیقات فعلی میتواند به دانشجویان در این کار کمک کند. به این صورت که میتوانید بررسی کنید که در کدام حوزهها، بسیاری از سوالات بیپاسخ ماندهاند. سپس همین موضوعات را به لیست موضوعات بالقوه خود اضافه کنید.
توجه داشته باشید که شما نیاز نیست به دنبال موضوعی باشید که تابهحال در تحقیقات علمی از آن استفاده نشده باشد، زیرا بررسی آن بسیار دشوار است. بلکه اتفاقا سعی کنید به موضوعات تحقیقشده، اما با دیدگاهی جدید بپردازید. یکی از راهها برای این کار، ترکیب دو یا چند موضوع با هم است.
از اساتید راهنما و مشاوران برای انتخاب موضوع راهنمایی بگیرید
اساتید راهنما دانش بسیار زیادی در مورد رشته تحصیلی شما و همچنین تحقیقات قبلی و فعلی دارند. علاوه بر این، آنها احتمالا چیزهای زیادی در مورد شخص شما و علایق علمیتان میدانند. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا بهترین مسیرهای مطالعه را پیدا کنید، بنابراین بهترین کار این است که اهداف خود را به آنها بگویید و از آنها راهنمایی بخواهید.
فرایند تکمیل پایان نامه دامپزشکی
باید اشاره کرد که بسیاری از دانشجویان در مورد روش انجام فصول مختلف پایان نامه دامپزشکی استرس دارند. همچنین میخواهند که پژوهش آنها قادر به پرکردن شکافهایی در تحقیقات باشد و در عین حال ارزش افزودن به مطالب آکادمیک موجود، انجام تحقیقات و تجزیه و تحلیلهای جامع و استفاده حرفه ای از دانش به دست آمده در طول دوره تحصیلی را داشته باشد. باید بگوییم خبر خوب این است که ما در ادامه راهنمایی گردآوری کرده ایم که به شما نشان می دهد چگونه پایان نامه خود را شروع کرده و آن را از مرحله ای به مرحله بعدی تکمیل کنید.
تعیین موضوع تحقیقاتی مناسب و قابل تحقیق
موضوع پایان نامه رشته دامپزشکی کاملا شفاف و تعریف شده، پیشنیاز هر پروژه تحقیقاتی مستقل موفق است. موضوع تحقیقاتی جذاب و در عین حال قابل مدیریت میتواند یک پایان نامه دامپزشکی باکیفیت ایجاد کند که در نهایت منجر به کسب نمره علمی بالایی شود. برخلاف مقالات، دانشجویان هنگام کار بر روی پروژه پایان نامه میتوانند موضوع تحقیق را به دلخواه خود انتخاب کنند. بنابراین، اگر تمام اجزا و بخشها به شکلی جامع و درست در کنار هم قرار گیرند، پایان نامه دامپزشکی میتواند پرارزشترین فعالیت علمی باشد که شما تا به حال انجام دادهاید. موضوع انتخابی شما نباید خیلی وسیع و یا خیلی محدود باشد.
تمرکز روی موضوعی که علاقه شما را به یک نظریه علمی خاص جلب میکند و هیجانتان را بالا میبرد، یک اثر علمی منحصربهفرد ایجاد میکند. میتوانید مطالعه روزنامهها، مجلات دانشگاهی، مقالات، مطالب درسی و سایر رسانهها را در نظر بگیرید تا موضوعات مرتبط با حوزه تحصیلی دامپزشکی را بشناسید و الهامبخشی برای ادامه کار پیدا کنید. ما به دانشجویان توصیه میکنیم که از نزدیک با استاد راهنمای خود همکاری داشته باشند تا با یک برنامه تحقیقاتی جمعوجور و واضح کار را پیش ببرند.
تهیه و تنظیم یک پروپوزال درجه یک برای پایان نامه دامپزشکی
پس از انتخاب موضوع تحقیق مناسب، باید اقدام به تهیه یک پروپوزال پایان نامه دامپزشکی قوی کنید. پروپوزال به عبارتی، معرفی مختصری از روند پایان نامه شما است که کمک میکند تا استاد راهنما و اعضای هیات علمی (برای مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا) را در مورد اهمیت تحقیقات خود متقاعد کنید. انتظار میرود که در پروپوزال با پرداختن به سوالات پیچیده و جذاب، ثابت کنید که کار شما ارزش قابل توجهی برای جوامع علمی و دانشگاهی دارد.
طول پروپوزال بسیار کوتاه است اما ساختاری مشابه یک پایان نامه دارد. حتی اگر ارائه پروپوزال در دانشگاه شما اجباری نیست، شما باید همچنان یک طرح کلی از نکات کلیدی مربوط به پایان نامه دامپزشکی خود ایجاد کنید.
به طور کلی محتوای معمول یک پروپوزال معتبر و اصولی عبارت است از:
- دلیل کوتاهی برای موضوعی که در پایان نامه دامپزشکی به آن پرداختهاید
- فرضیاتی که مورد آزمایش قرار میدهید
- اهداف تحقیقاتی که میخواهید به آنها بپردازید
- چگونه میتوانید به جامعه علمی و دانشگاهی کمک کنید
- چگونه میخواهید پاسخ سوالهای کلیدی تحقیق را بیابید
- چه رویکرد تحقیقاتی را اتخاذ خواهید کرد
- جامعه مورد ارزیابی که مایلید نتایج دامپزشکیی را به آن تعمیم دهید
- از چه تکنیکهای نمونهگیری استفاده میکنید و دلیل انتخاب آن چیست
- چه ملاحظات اخلاقی را برای جمعآوری دادهها در نظر گرفتهاید
- ذینفعان تحقیق شما چه کسانی هستند یا ممکن است باشند
- پیامدها و محدودیتهای آینده مربوط به تحقیقات شما
صفر تا صد انجام پایان نامه دامپزشکی خود را به تزمن بسپارید
انجام رساله دامپزشکی و انجام تز دامپزشکی دکتری یک تکلیف دانشگاهی است که شایستگی دانشجویان این رشته را برای انجام یک تحقیق مستقل نشان میدهد. پس از اتمام تمامی واحدهای درسی و گذراندن تمامی امتحانات در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، ارشد و یا دکترا، باید پایان نامهای را ارائه دهید تا مدرک فارغالتحصیلی خود را دریافت کنید.
انجام فصل بندی پایان نامه دامپزشکی به طور معمول شامل مقدمه، پیشینه پژوهش، روش تحقیقات، تجزیهوتحلیل و نتیجهگیری دارند. اکثر دانشجویان در هنگام نوشتن این مقاله مهم دانشگاهی با مشکلات مختلفی مواجه میشوند. از این رو اگر شما وقت کافی برای تهیه و تدوین پایان نامهای در زمینه دامپزشکی را ندارید و یا به هر دلیلی مشکلی برای انجام این کار دارید، میتوانید با خیال راحت از خدمات نگارش، بازخوانی، ویرایش و تدوین پایان نامه دامپزشکی در مجموعه تزمن استفاده کنید. ما با بهترین کیفیت را با کمترین قیمت انجام پایان نامه دامپزشکی و مطابق با نیازتان برای شما فراهم میکنیم.
سخن پایانی در رابطه با انجام پایان نامه دامپزشکی
در این مقاله در رابطه با انجام پایان نامه ارشد دامپزشکی و انجام پایان نامه دکتری دامپزشکی صحبت کردیم. در صورتی که تمایل دارید انجام تز دامپزشکی مقطع ارشد و دکتری خود و یا همان انجام رساله دامپزشکی خود را به موسسه معتبر بسپارید میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. و یا در صورتی که رشته شما رشته ای غیر از دامپزشکی است میتوانید برای انجام پایان نامه رشته خود روی کمک ما حساب باز کنید.