فهرست مطالب
راهنمای ثبت سفارش در تِزمن
سوالات متداول
• شما با استفاده از روشهای زیر میتوانید پروژه خود را ثبت نمایید:
⇐ با استفاده از پرکردن فرم ثبت سفارش که در قسمت بالا تعبیه شده است، اطلاعات خود را ثبت کنید.
⇐ ثبت سفارش مشاوره انجام تز رشته حقوق از طریق تماس با شماره : 09104503300
⇐ ارسال پیام در تلگرام، واتساپ، ایتا و … که در کنار فرم ثبت سفارش تعبیه شده است.
ابتدا نوع سفارش خود که شامل : پروپوزال، پایان نامه و … خود را تعیین نمایید. موضوع، گرایش و مقطع تحصیلی، شماره همراه و سایر اطلاعات غیرضروری که جهت برآورد هزینه و زمان مورد نیاز است. مانند : نرم افزار مورد نیاز دانشگاه.
هزینه و زمان انجام تز رشته حقوق پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
زمان انجام پایان نامه رشته حقوق پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
پایان نامه های شما، توسط متخصصین مجرب رشته خودتان انجام میشوند. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. در هر کدام از این پلنها متخصصانی که تز شما را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند. کارشناسان ما، پس از بررسی پروژه شما، سطح مورد نیازتان را به شما پیشنهاد میکنند.
ما در تزمن 50 درصد از مبلغ انجام پروژه را در ابتدا دریافت میکنیم و 50 درصد را در انتهای انجام تز، لذا شما میتوانید با آسودگی خاطر به ما اعتماد کنید.سابقه 11 ساله تیم تزمن در انجام تز و پایان نامه و پروپوزال یکی از دلایلی است که شما میتوانید با خیال راحت به تیم ما اعتماد کنید.
نحوه نوشتن پایان نامه حقوق
چگونه یک پایان نامه حقوق مناسب بنویسیم؟ انجام پایان نامه حقوق در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برای خیلی از دانشجویان حقوق کاری دشوار و زمان بر است. به صورتی که برخی اوقات در فرآیند آغاز نگارش پایان نامه از انتخاب موضوع تا زمان جلسه دفاع، بیشتر از وقت معمول طول میکشد. ولی اینها علتی برای ناامیدی و دلسرد شدن نخواهد بود بلکه دانشجویان این رشته باید در جستجوی روشی برای انجام پایان نامه باکیفیت خوب و در وقتی معمول باشند. در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی انجام پایان نامه ارشد حقوق و انجام پایان نامه دکتری حقوق بپردازیم.
چرا پایان نامه حقوق؟!
رشته حقوق یکی از رشتههای محبوب گروه علوم انسانی بهحساب میآید که با داشتن گرایشهای متنوع، توانسته است دانشجویان فراوانی را به خود جلب نماید. این رشته با داشتن درآمدی مناسب بعد از فارغالتحصیلی، میتواند به عنوان یکی از شغلهای پولساز و پردرآمد باشد. به همین دلیل خیلی از دانشجویان حتی پس از فارغالتحصیلی از سایر رشتهها در مقطع کارشناسی، علاقهمند به ادامه تحصیل در رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
این رشته گرایشهای مختلف و متعددی دارد و همین مسئله ارائه پایان نامهای منحصر به فرد را دشوار کرده است. مسئله مهمی که وجود دارد، فارغالتحصیلی از رشته حقوق است. انجام پایان نامه دکتری و رساله رشته حقوق از مراحل حائز اهمیت فارغالتحصیلی این رشته است که دانشجویان این رشته با گرایشهای متنوع باید به آن توجه به خصوصی داشته باشند.
انجام پایان نامه حقوق
دانشجویان بعد از قبولی در مقطع کارشناسی ارشد و وارد شدن به دانشگاههای دولتی و غیردولتی در درون کشور، باید به فکر انجام پایان نامه رشته حقوق باشند. به هر صورت، هنگامی که یک دانشجو از دانشگاه خارج میشود که بتواند انجام پایان نامه حقوق خود را به شکل اصولی و منطقی به اتمام برساند و از آن دفاع کند.
یکی از مسائل مهم برای دانشجویان حقوق بعد از ورود به دانشگاه، انجام پایان نامه حقوق است و از آنجاییکه تا به حال پایان نامههای فراوانی پیرامون رشته حقوق و گرایشهای متنوع آن انجامشدهاند و هماکنون احتیاج به موضوعات تازهتر است، نوشتن پایان نامه به کار دشواری تبدیل شده است.
به صورتی که خیلی از دانشجویان در همان مرحله اول یعنی ارائه موضوع، ماههای زیادی را وقت تلف میکنند و در آخر هم به موضوع موردعلاقه خودشان نمیرسند. به همین دلیل است که دانشجویان احتیاج به یک مشاور یا همان استاد راهنما در کنار خود برای انجام پایان نامه دارند.
نوشتن پایان نامه حقوق یک مسئله است اما اگر این مسئله را به صورت درست انجام دهید، میتوانید بهعنوان یک کارشناس در رشته خود شناخته شده باشید. پس اطمینان حاصل کنید که بهترین سعی خود را کردهاید. ادامه این مقاله شامل همه اطلاعاتی است که شما برای انجام پایان نامه رشته حقوق مناسب و تحت تأثیر قرار دادن داوران به آن احتیاج دارید.
قدم های نخست برای نوشتن پایان نامه حقوق
شما طرح نخستین پایان نامه خود را از پیش آماده کردهاید. حالا زمان این است که عناصر مطلب خود را توجیه منطقی نمایید.
- عنوان: منحصربهفرد باشید. یک مسئله جالب انتخاب نمایید که علاقه خوانندگان را برانگیزد. میتوانید در پایان کار به این بخش بازگردید.
- بیان نمودن قوی هدف: از نوشتن این پایان نامه قصد دارید به چه چیزی برسید.
- پیشزمینه: موضوع این پایان نامه را در متن قرار دهید.
- مفهوم: مفهوم پایان نامه شما چیست؟
- تحقیقات خود را بهطور کامل شرح بدهید.
- مرور ادبی: اطلاعات خود را از متنهای مهم و مقالاتی که در مورد موضوعات بحث میکنند، نمایش دهید.
- روششناسی: این مسئله برای پشتیبانی یافتههای شما مهم است.
- ترتیب فصلها: ترتیبی منطقی برای فرضیهها و متن شما.
- نتیجهگیری: مسئلهای که اثبات کردهاید و سؤالات مانده در آخر.
در ادامه به معرفی گامهای مهم برای نوشتن پایان نامه حقوق میپردازیم.
انتخاب موضوع انجام پایان نامه رشته حقوق
یکی از دشوارترین بخشهای انجام پایان نامه حقوق برای دانشجویان گزینش موضوع آن است. معمولاً از ترم دوم، دانشجویان مباحث متنوع را زیر نظر خواهند داشت و علاقهمندی خود را مورد آزمون قرار میدهند تا مسئلهای مناسب برای پایان نامه انتخاب نمایند. اساتید راهنما هم از راهنمایی دانشجویان برای گزینش زمینه کاری دریغ نخواهند کرد.
ولی برخی اوقات بد نیست برای گزینش موضوع، دانشجویان از مشاوران و فارغالتحصیلان حقوق نیز کمک بگیرند؛ افرادی که مانند آنها در وقتی نهچندان دور این مسیر را رفتهاند و بهطور مناسب با پیچوخمهای آن آشنایی دارند. انتخاب یک موضوع خوب برای پایان نامه کمک میکند تا مسیر دانشجو بعد از دفاع از پایان نامه متوقف نشود و قابلیت پذیرش و چاپ مقاله ISI و ادامه تحصیل برای او وجود داشته باشد.
نحوه فهمیدن تکراری نبودن موضوع انجام پایان نامه ارشد حقوق
معمولاً این دغدغه در دانشجویان وجود دارد که اگر موضوع انتخابی آنها برای پایان نامه تکراری باشد و فردی قبلاً روی این موضوع پژوهشی انجام داده باشد تکلیف چه خواهد بود. بهتر است بدانید که زمانی که به سراغ مسائل روز میروید ناخودآگاه میزان تکراری بودن موضوع پایان نامه را کم خواهید کرد.
همچنین هر چه از اساتید حرفهایتر و مشاوران بهتر یاری بگیرید این احتمال بیش از قبل کاهش میابد. ولی هر دانشجویی باید متوجه باشد که پیش از ارائه موضوع انجام پایان نامه حقوق خود باید به طور قطع از تکراری نبودن آن اطمینان داشته باشد. برای این مسئله کافی است که به وب سایت ایرانداک رفته و با جستجو موضوع پایان نامه در آن، تحقیقات پیشین در این بستر را ببیند و مشاهده کند که آیا پژوهشی شبیه یا نزدیک به موضوع انتخابی شما موجود است یا خیر.
ممکن است این جستجو در آغاز کمی گیجکننده به نظر بیاید ولی با مطالعه چگونگی جستجوی پایان نامه در این وب سایت بهآسانی قادر به جستجو میان تمام پایاننامهها خواهید بود.
فصول مناسب انجام پایان نامه رشته حقوق
پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکترا بر اساس استاندارد بیشتر دانشگاهها باید 5 فصل داشته باشند. این فصول به ترتیب در زیر آمدهاند:
فصل اول: مقدمه و طراحی مسئله (کلیات تحقیق شما)
فصل دوم: یک مرور کلی بر منابع یا همان روش تحقیق
فصل سوم: مدلها و فرضیههای تحقیق
فصل چهارم: نتیجهگیری تحقیق
فصل پنجم: جمعبندی و پیشنهادهای طرح شده برای تحقیق
کلیات تحقیق انجام تز حقوق
فصل اول پایان نامه حقوق با مقدمه شروع میشود. برای نوشتن مقدمه باید دقت کنید سایر بخشهای پژوهش درباره چه موضوعاتی هستند، بنابراین بهتر است در آغاز قسمتهای دیگر پایان نامه را کامل کنید و بعد از آن به نوشتن بخشها و زیرمجموعههای مخصوص مقدمه بپردازید.
اولین جمله در مقدمه بسیار مهم است، این جمله توانایی جذب و متقاعدسازی خواننده را برای خواندن ادامه پایان نامه دارد. بندهای بعدی باید به مسائلی مانند تحقیقات پیشین در بستر موضوع تحقیق، اشخاصی که ایده نخستین این موضوع را طرح کردند و همینطور تازهترین مطالعاتی که در این بستر انجام شده بپردازد. در آخر باید توضیح داده شود که به چه علت مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.
روش تحقیق تز حقوق
در این فصل از پایان نامه دادههایی عرضه میشود که خواننده را بتواند متقاعد سازد نتایج بهدستآمده در این تحقیق درست است. همچنین به بعضی سؤالات هم در این بخش باید جواب داده شود. این قسمت همینطور نشاندهنده پیشرفت دادهها و علم پژوهشگر در یکرشته تحقیقاتی است. به همین خاطر باید پیشینه موضوع بهدرستی بررسی شود و نوشتهای که ارائه میشود فواید پایین را در بر داشته باشد:
- اضافه شدن دادههای محقق در مورد موضوع مطالعه و تحقیقاتش
- استفاده از تجربیات دیگر افراد توسط محقق
- عدم به وجود آمدن مسئله دوبارهکاری
- آشنایی دانشجو با انواع متنوع شیوههایی که در آن تحقیق به کار گرفته میشود
- آشکار شدن نقطهضعفها و نقص دادهها در مورد موضوع پژوهش
- محقق میتواند راحتترین روش پژوهش برای مسئله انتخابیاش را انتخاب نماید.
مدلها و ایده های تحقیق برای پایان نامه حقوق
این قسمت از پایان نامه نقش بسیار مهم را در انجام پایان نامه حقوق ایفا میکند. در این بخش متغیر معرفی خواهد شد، متغیر در اصل ویژگیها و حالات دارای قابلیت اندازهگیری هستند که میتواند تغییر کند یا تغییر به وجود آورد بنابراین در زمان طرح و برنامهریزی یک پژوهش بسیار حائز اهمیت است که متغیرهایی که قابلیت اندازهگیری دارند انتخاب شده و شرح داده شوند زیرا متغیرها با هدفهای تحقیق، تعامل خواهند داشت.
نتایج پایان نامه حقوق
فصل چهارم هم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و بعضی از آن بهعنوان قلب تپنده پایان نامه یاد میکنند زیرا در این فصل نتایج بهدست آمده از حل معادلات، شبیهسازی یا اجرای آزمایشها معرفی میشوند و به شکل کلی میتوان نتیجههای بهدستآمده از تدوین پایان نامه را در این بخش به دست آورد.
این قسمت از پایان نامه قسمتی است که جوابها در آن قرارگرفتهاند، به همین خاطر باید تنها محدود به ارائه اطلاعات باشد و در آن تفسیری انجام نشود. نتایج پژوهش را میتوانید بهصورت نمودار، آمار، جداول و تصاویر عرضه کنید. بازه تغییر و تفسیر دادهها را هم معلوم کنید. نتایج رد کننده ایدهها و فرضیهها پژوهش و تحقیق را هم مثل نتایج تأییدکننده ایدههای آن بیان نمایید.
به میزانی به جزئیانت وارد شوید که دیگران هم بتوانند تفسیر خودشان را از موضوع شما داشته باشند و تفاسیر خود را عرضه کنند. نتایج مهم باید در جملات بهصورت شفاف و روان در آغاز پاراگراف بیان شود.
خلاصه تحقیق و تفسیر نتایج تز حقوق
بخش پایانی از فصول پایان نامه حقوق قسمتی است که در آن نتایج آخر توضیح داده شده و بررسی و توصیههایی عرضه میشود. هدف از نگارش این بخش بازگشت به بیان موضوع و هدف اساسی پژوهش است.
این فصل میتواند نقش زیادی از پژوهش را برای افرادی که وقت خواندن همه متن گزارش را ندارند ایفا نماید. به همین خاطر، این قسمت بهصورت خلاصه و اجمالی هر آنچه در بخشهای مهم گزارش پژوهش گفته شده است را بازگو خواهد کرد.
برای عرضه این فصل تلاش کنید از دید خوانندهها نگاه کنید. بخش چهار نتایج را به دست مخاطب میرساند درحالیکه بخش پنج معنای این نتایج را برای او بازگو میکند. در آخر این بخش میتوانید توصیههای خود را در مورد نتیجه تحقیق بگویید و پیشنهادهایی برای انجام پژوهشهای بعدی برای افراد داشته باشید.
فهرست منابع و مآخذ انجام تز حقوق
ذکر مأخذ در متن اهمیت فراوانی در انجام پایان نامه از جمله انجام پایان نامه حقوق دارد. با این کار در اصل نویسنده هم اعتبار کار خود را به مخاطب نمایش میدهد و هم مخاطب را با دیگر آثار نویسندگان و محققان آشنا میکند. در مأخذ نویسی دانشجو باید در آخر بخش معینی که احتیاج به پانویسی است، علامت یا شمارهای را قرار دهد. پس از آن در پایین صفحه، یک نیم خط قرار دهد و در زیرخط در طرف راست همان علامت یا شماره را بنویسد و بعد از آن خط تیره قرار دهد و سپس عنوان مأخذ را ذکر نماید.
علامت یا شمارههایی که در نوشتهها قرار داده میشوند، اغلب مقداری بالاتر از کلمهها هستند. گاهی هم احتمال دارد زیرنویسها در پایین صفحه نباشند و در آخر فصل به آنها اشاره شود که در این صورت شمارههای مأخذها در هر فصل از یک شروع میشود و تا آخر فصل ادامه خواهد داشت.
در نوشتن متن پژوهش برخی اوقات نویسنده مطلبی را به شکل دقیق و بهصورت مستقیم از فردی نقل میکند که در این حالت باید نقلقول را بین دو گیومه ” ” بگذارد. اگر این نقلقول از سه خط پایینتر باشد از لحاظ حاشیه و فاصله میان خطها شبیه به متن نوشته میشود؛ اما اگر بالاتر از سه خط باشد باید حاشیهها پهنتر و فاصله میان خطها کمتر شود.
در هر صورت در نقلقول به شکل مستقیم باید همان جملات و کلمات منبع به صورت مستقیم مورد استفاده قرار گیرد و تنها در صورتی که در آن غلط لفظی یا معنوی وجود داشته باشد، برای گمراه نشدن خواننده بعد از جمله یا واژه نادرست، صحیح آن را باید میان دو کروشه { } بنویسد.
همچنین ترتیب ذکر منابع و مأخذ در انجام پایان نامه حقوق بر اساس حروف الفبا است. نام خانوادگی در آغاز میآید و پس از کاما اسم ذکر میشود. چنانچه منابع دو یا چند نویسنده داشته باشند، تنها نام مؤلف اول بر اساس الفبا (اول نام خانوادگی و سپس نام میآید و اسم نویسندگان دیگر پس از کاما به شکل معمول، یعنی اول اسم و پس از آن نام خانوادگی قرار میگیرد. اگر بیشتر از سه نویسنده داشته باشد، پس از اسم مؤلف اول، کلمه “همکاران ” افزوده خواهد شد.
چنانچه منبع مورداستفاده اسم نویسنده نداشته باشد، عنوان ساختمانی که آن را تولید کرده است بهجای نویسنده قرار میگیرد و باقی توضیحات پساز آن میآید.