فهرست مطالب
راهنمای ثبت سفارش در تزمن
سوالات متداول
با استفاده از روشهای زیر میتوانید پروژه خود را ثبت سفارش نمایید:
⇐ با استفاده از پرکردن فرم ثبت سفارش که در قسمت بالا تعبیه شده است، اطلاعات خود را ثبت نمائید.
⇐ ثبت سفارش مشاوره انجام تز رشته مهندسی پزشکی از طریق تماس با شماره : 09104503300
⇐ ارسال پیام در تلگرام، واتساپ، ایتا و … که در کنار فرم ثبت سفارش تعبیه شده است.
ابتدا نوع سفارش خود که شامل : پروپوزال، پایان نامه و … خود را تعیین نمایید. موضوع، گرایش و مقطع تحصیلی، شماره همراه و سایر اطلاعات غیرضروری که جهت برآورد هزینه و زمان مورد نیاز است. مانند : نرم افزار مورد نیاز دانشگاه.
هزینه و زمان انجام تز رشته مهندسی پزشکی پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
هزینه و زمان انجام پایان نامه رشته مهندسی پزشکی پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
پایان نامه های شما، توسط متخصصین مجرب رشته خودتان انجام میشوند. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. در هر کدام از این پلنها متخصصانی که تز شما را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند. کارشناسان ما، پس از بررسی پروژه شما، سطح مورد نیازتان را به شما پیشنهاد میکنند.
در تزمن 50 درصد از مبلغ انجام پروژه را در ابتدا دریافت میشود و 50 درصد را در انتهای انجام تز، لذا شما میتوانید با آسودگی خاطر به ما اعتماد کنید.سابقه 11 ساله تیم تزمن در انجام تز و پایان نامه و پروپوزال یکی از دلایلی است که شما میتوانید با خیال راحت به تیم ما اعتماد کنید.
رشته تحصیلی مهندسی پزشکی یکی از محبوبترین رشتههای دانشگاهی است که دانشجویان آن علاقه بسیار زیادی به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی این رشته دارند. از این رو تعداد دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی پزشکی بسیار زیاد است. تمام دانشجویان این مقاطع برای فارغالتحصیل شدن از رشته خود به انجام پایان نامه مهندسی پزشکی، ارائه و دفاع از آن نیاز دارند.
انجام پایان نامه رشته مهندسی پزشکی در مقطع ارشد، دکتری و کارشناسی، نتیجه دسترنج چندینساله تحصیلات دانشجویان در این رشته است و به همین دلیل باید در نگارش و انجام آن دقت بسیار زیادی داشته باشند. برای کمک به شما در کنار آمدن با این پروژه پیچیده، مطالبی را در مورد قوانین و اصول نگارش پایان نامه برای انجام پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و انجام رساله دکتری مهندسی پزشکی برای شما فراهم کردهایم.
موسسه تزمن بهعنوان یکی از مجموعههای معتبر در زمینه مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی پزشکی، میتواند در تمام مراحل انتخاب موضوع، نگارش و ویرایش پایاننامهاین رشته کاربردی در کنار شما باشد. شما میتوانید انجام صفر تا صد پایان نامه و رساله رشته مهندسی پزشکی خود را به تیم حرفهای و مجرب تزمن بسپارید.
در این مطلب برای آشنایی کامل با مراحل انجام پایان نامه مهندسی پزشکی، روند نگارش تزی کامل و بینقص مهندسی پزشکی با جزئیات بهصورت گامبهگام از انتخاب موضوع پایان نامه رشته مهندسی پزشکی کاربردی و شرح انجام پایان نامه مهندسی پزشکی گرفته تا انجام اصلاحات پایان نامه رشته مهندسی پزشکی را مطالعه میکنیم. علاوه بر این برای رفاه حال دانشجویان نیز با خدمات مشاوره و انجام پایان نامه مهندسی پزشکی در تمامی مقاطع و گرایشها توسط موسسه تزمن آشنا میشویم.
ساختار انجام پایان نامه رشته مهندسی پزشکی
انجام پایان نامه و تز thesis دکتری مهندسی پزشکی بهطور کلی باید به شکلی باشد که بعد از جلسه دفاع شما درب جدیدی از دانش در این رشته مهم را برای دیگر دانشجویان مهندسی پزشکی باز کنید. از این رو آشنایی با ساختار انجام پایان نامه رشته مهندسی پزشکی در تمامی گرایشهای آن اهمیت بسیار زیادی برای دانشجویان این رشته دارد.
پیروی از الزامات و دستورالعملهای ارائهشده توسط دانشگاه محل تحصیل دانشجویان، یکی از مهمترین مولفهها در زمینه انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی با بهترین کیفیت است. تمام پاراگرافها و جملهبندیهای پایاننامه شما باید درست مطابق با اصول انجام پایان نامه نویسی و تز نویسی مهندسی پزشکی باشد.
به همین دلیل است که دریافت مشاوره آموزش انجام تز ارشد مهندسی پزشکی و انجام پایان نامه دکتری مهندسی پزشکی از متخصصان در این زمینه به دانشجویان تازهکار توصیه میشود. بسیاری از دانشجویان با نحوه انجام فصول مختلف پایان نامه مهندسی پزشکی آشنا نیستند و نمیتوانند یک پایاننامه منسجم و معتبر برای خود تهیه و تنظیم کنند.
در کنار نگارش حرفهای، ساختار پایاننامه نیز باید از نظر محتوی بسیار غنی و درجه یک باشد. به طوری که در جلسه دفاع پایاننامه، شما باید بتوانید مباحث جدید و بهروزی برای ارائه به اساتید و داوران داشته باشید. همچنین باید روال انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی پزشکی خود را نیز توضیح دهید. شایان ذکر است که استفاده از نرمافزارها و روشهای نوین در انجام پایان نامه رشته مهندسی پزشکی در مقطع ارشد و دکتری نیز، یکی دیگر از مولفههای تاثیرگذار بر ساختار اصولی پایاننامه شما خواهد بود.
برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی به چه پیشنیازهایی نیاز دارید؟
انجام پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و انجام رساله دکتری مهندسی پزشکی در ابتدا به یک پایه و دانشی بسیار قوی در حوزه مربوطه نیاز خواهد داشت. به این دلیل که انجام نگارش پایان نامه و انجام تز مهندسی پزشکی ارشد و دکتری و دیگر مقاطع تحصیلی، بدون تسلط به اطلاعات کامل درباره این رشته بهطور کلی ممکن نیست.
از طرفی یکی دیگر از پیشنیازهای بسیار مهم در انجام امور پایان نامه و تز رشته مهندسی پزشکی، انتخاب مناسب موضوع پایان نامه رشته مهندسی پزشکی است. شما باید با تمام مباحث جدید در رشته مهندسی پزشکی آشنایی داشته باشید تا بتوانید بهخوبی کاربردیترین و قابل تحقیقترین موضوع برای پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و یا دیگر مقاطع را برای خود انتخاب کنید.
از دیگر پیشنیازها برای انجام صفر تا صد پایان نامه مهندسی پزشکی، میتوان به آشنایی با اصول ویرایش پس از نوشتن تز مهندسی پزشکی اشاره کرد. انجام اصلاحات پایان نامه مهندسی پزشکی فرایندی بسیار تخصصی دارد و به همین خاطر دانشجویان باید با تمام فوتوفنهای آن آشنا باشند.
مهارتهایی مانند تایپ سریع، جمعآوری صحیح اطلاعات، کار با نرمافزارهای مربوط به رشته و قابلیتهای ارائه اصولی نیز از پیشنیازهای مهم در زمینه انجام امور پایان نامه مهندسی پزشکی خواهند بود. چرا که یک دانشجو باید بتواند در حین انجام نگارش پایان نامه مهندسی پزشکی، سرعت بالایی داشته باشد و در زمانی مناسب، متن تز خود را تایپ کند.
شایان ذکر است که انجام پایان نامه فوری رشته مهندسی پزشکی بدون برخورداری از دانش لازم در زمینه کار با نرمافزارهای مربوطه به رشته مهندسی پزشکی اصلا ممکن نیست. همچنین دانشجو باید مهارتهای لازم ارتباطی برای جمعآوری اطلاعات از طریق روشهای تحقیقاتی مختلف برای انجام صفر تا صد پایان نامه رشته مهندسی پزشکی را داشته باشد.
چگونه یک موضوع کاربردی برای نگارش پایان نامه پیدا کنم؟
در صورتی که دانشجوی سال آخر هر یک از مقاطع تحصیلی بهویژه کارشناسی ارشد و دکترا هستید، به احتمال زیاد میدانید که انجام پایان نامه مهندسی پزشکی در تمامی گرایشها نقطه اوجی برای فارغالتحصیلی شما و اخذ مدرک دانشگاهی است. هدف اصلی این کار ارائه اطلاعات جدید به جوامع دانشگاهی از طریق تحقیقات دنیای واقعی میباشد. در نتیجه یکی از اولین و مهمترین مراحل در فرایند انجام رساله دکتری مهندسی پزشکی و انجام تز ارشد مهندسی پزشکی، انتخاب موضوع کاربردی است.
از جمله نکاتی برای انتخاب موضوع کاربردی و مناسبتر عبارتاند از:
- به دنبال موضوعاتی در راستای علاقه خود باشید: منابعی کمکی از جمله زمان، پول و افرادی که در دسترس دارید را تعیین کنید و موضوعی را بیابید که زیاد به این منابع وابسته نباشد. شما مدت زیادی را صرف انجام پایان نامه دانشجویی مهندسی پزشکی خواهید کرد، از این رو موضوع شما باید به اندازه کافی مورد علاقهتان باشد تا توجه شما را جلب کند.
- به میزان مافی در مورد موضوع خود مطالعه کنید: از مطالعات کلاسی خود فراتر بروید تا به چیزی برخورد کنید که به شما کمک کند چارچوب تحقیق خود را توسعه دهید.
- جایگاهی را بیابید که بتوانید در آن تغییر ایجاد کنید: مطمئن باشید که واقعا چیز جدیدی به این حوزه ارائه میدهید. شما نمیتوانید با یک پایان نامه دنیا را تغییر دهید، اما بر روی اصل چیزی که میخواهید کشف کنید تمرکز کنید و چیز جدیدی را به این رشته اضافه کنید.
- موضوع خود را بر اساس بازخورد دیگران تنظیم کنید: از هر فرصتی برای جستجوی بازخورد سازنده و استفاده از مشاوره کارشناسان استفاده کنید.
- مبنای نظری برای پشتیبانی از موضوع خود پیدا کنید: برای یافتن نظریههایی که کاملا با مطالعه شما مطابقت دارند، تحقیق کنید.
انجام پایان نامه ارشد و دکتری مهندسی پزشکی
یک پایان نامه در واقع سند و نوشتهای است که دانشجو برای اخذ تاییدیه و پذیرش تحقیقات پایان نامه خود، آن را به کمیته پایان نامه دانشگاه محل تحصیل خود ارائه میدهد. به عبارتی سادهتر هدف از نگارش و ارائه پایان نامه، توضیح موضوع پیشنهادی، توجیه دلایل خود برای انتخاب آن و نحوه تحقیق در آن زمینه است.
هدف اصلی یک پایان نامه مناسب این است که باید کمیته پایان نامه شما را متقاعد کند که موضوعی را که میخواهید در مورد آن تحقیق کنید، قابل اجرا و امکانپذیر است. به عبارت دیگر، آنها باید مطمئن شوند که موضوعی که پیشنهاد میکنید خیلی گسترده یا بیش از حد محدود نیست.
پایان نامه راهی برای کمک و هدایت شما به مسیر درست، پیش از شروع نوشتن و نگارش و انجام پایان نامه مهندسی پزشکی است. از طرفی انجام پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و همچنین انجام پایان نامه دکتری مهندسی پزشکی به یک استاد راهنما و یا مشاور نیاز دارد تا آن را اعتبار سنجی کند.
پروپوزال یک تصویر و جلوه کامل از موضوع پیشنهادی شما را به کمیته پایان نامه ارائه میدهد و به این دپارتمان اجازه میدهد تا یک استاد راهنما را به شما اختصاص دهند تا بتوانید انجام صفر تا صد پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و دکترای خود را به بهترین شکل بر اساس دستورالعملهای دانشگاه محل تحصیل خود نگارش کنید.
نکاتی برای انجام پایان نامه مهندسی پزشکی ارشد و دکتری
برای سهولت در فرایند انجام پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و همچنین انجام پایان نامه دکتری مهندسی پزشکی، مجموعه نکاتی وجود دارند که پیروی از آنها به دانشجویان کمک بسیار زیادی خواهد کرد. از این رو در ادامه با نکاتی برای انجام تز و پایان نامههای ارشد مهندسی پزشکی و دکتری به طور کامل آشنا میشویم.
اختصاص وقت کافی برای بازخوانی و بازنویسی پروژه
اولین اشتباهی که بسیاری از دانشجویان پس از انجام پایان نامه مهندسی پزشکی مرتکب میشوند این است که زمان کافی برای بازخوانی و بازنویسی پایان نامه خود نمیگذارند. بسیاری از دانشجویان تمایل دارند تا شب قبل از مهلت مقرر پایان نامه را آماده کنند و این کار هیچ زمانی برای ویرایش باقی نمیگذارد. مطمئن شوید حداقل که یک هفته کامل وقت بگذارید تا بتوانید بدون عجله پایان نامه خود را به درستی اصلاح کنید.
پروژه خود را با آمادگی کامل ویرایش کنید
همه ما بهعنوان نویسندگان و محققان دانشگاهی، نقاط قوت و ضعف متفاوتی در انجام نگارش پایان نامه رشته مهندسی پزشکی داریم. به این ترتیب، هر فردی ممکن است نیاز به توجه دقیقتری به حوزههای مختلف کار خود داشته باشد که احتمالا نیاز به ویرایش بیشتری دارد. قبل از شروع فرایند ویرایش همچنین باید بدانید که نقاط ضعف شما چیست. بهعنوان مثال، ممکن است در املا، دستور زبان، نقطهگذاری و از این دست ضعیف باشید. همچنین باید بدانید که چه بخشهایی از پایان نامه را زمانی که خسته یا خوابآلود بودید نوشتهاید. زیرا در آن زمان است که احتمال اشتباه بیشتری وجود دارد.
شاید شما هنوز به طور کامل جزئیات ارجاع دهی و رفرنس نویسی مورد نیاز برای استفاده در پایان نامه خود را درک نکرده باشید یا در قالببندی آن مشکل داشته باشید. در این صورت کمی تحقیق کنید تا متوجه شوید که از چه منابعی میتوانید برای غلبه بر ضعفهای خود استفاده کنید، چرا که منابع مفید به اندازه کافی وجود دارد.
قالببندی خود را بررسی کنید
قالببندی پایان نامه به اندازه نوشتن و انجام محتوای رساله مهندسی پزشکی مهم است. از این رو باید بررسی کنید تا مطمئن شوید که پاراگرافهای خود را به درستی تقسیم کردهاید و در صورت لزوم از سرفصلها و عنوانهای فرعی استفاده میکنید. علاوه بر این، مطمئن شوید که فونت خود را بررسی کردهاید و تمامی منابع شما به درستی نامگذاری شدهاند.
انسجام متن را بررسی کنید
شما باید مطمئن شوید که پایان نامه شما از یک سبک و انسجام کلی، هم از نظر زبان و هم از نظر لحن در کل متن پیروی میکند. ممکن است شما در طول چندین ماه در حال انجام پایان نامه مهندسی پزشکی و نوشتن رساله دکتری مهندسی پزشکی خود بوده باشید. در این صورت، حتما بینظمیهایی در آن وجود خواهند داشت. از این رو سازگاری و انسجام متن را بررسی کنید.
موضوعات پیشنهادی پایان نامه رشته مهندسی پزشکی
برای شروع به نگارش تزی جذاب و کاربردی برای گرایشهای رشته مهندسی پزشکی، دانشجویان بهتر است پیشنهاد موضوعات جدید پایان نامه مهندسی پزشکی به همراه مقاله بیس را با مشورت استاد راهنمای خود بررسی کنند. با این حال برای رفاه حال دانشجویان پیشنهاداتی را در این زمینه آماده کردهایم.
از جمله موضوعات جدید پایان نامه مهندسی پزشکی عبارتاند از:
- تهیه قطعات آلومینایی متخلخل به منظور کاربردهای پزشکی
- تحلیل تنش ریزساختار استخوان فشرده
- بهبود و تعیین دقت تفکیکپذیری یک سیستم مقطعنگاری امپدانس الکتریکی
- بهبود آشکارسازی تومور توسط شبیهسازی تکنیک الاستوگرافی التراسونیک
- ضبط تصاویر ویدیویی و پردازش و آمادهسازی آن برای یک پروتز بینایی قابل کاشت
- بررسی توزیع تنش در یک تثبیتکننده ستون مهرهای به روش اجزاء محدود
- بررسی و تحلیل پایداری سیستم هیدرولیک دستگاه همودیالیز جهت بهینهسازی عملکرد سیستم
- مدل ریاضی و کامپیوتری سیستم قلب و عروق انسان
- ارائه مدلی جهت پیشبینی تغییرات حجم پلاسما غلظت سرمی سدیم و اوره خون در طی دیالیز
- طراحی و ساخت یک سیستم ارتباط عصبی دو سویه (تحریک-ثبت) خارج سلولی بخش ۱: تحریک
- ارائه یک روش کارا جهت تخمین مکانی منابع توزیع شده مغزی در حین تصورات حرکتی
- طراحی و اجرای الگوریتم مناسب به منظور تصحیح اثر تضعیف پرتوها در تصویرگیری پزشکی هستهای از قلب و مقایسه نتایج با دادههای تجربی
- پردازش اعداد تصادفی تولیدی توسط افراد بهعنوان روشی جهت بازشناسی در زیستسنجی
- طراحی سختافزار فشرده ساز سیگنالهای عصبی استخراج شده از الکترودهای کاشته شده در بدن موجود زنده
- بهبود نسبت سیگنال به نویز در تصاویر فراصوت پزشکی با استفاده از تبدیل فوریه کسری
- کدینگ سیگنال ECG جهت بهبود فشردهسازی به منظور استفاده در پزشکی از راه دور
- روش ترکیبی اجزای محدود و اجزای مرزی در بازسازی تصاویر سهبعدی سیستمهای مقطعنگاری امپدانس الکتریکی برای کاربردهای پزشکی
- طراحی یک واسط ارتباطی بین انسان و رایانه بر پایه سیستمهای فازی
فصل بندی پایان نامه رشته مهندسی پزشکی
انجام پایان نامه مهندسی پزشکی در گرایشهای مختلف یک پروژه طولانی با موضوعی منحصربهفرد به همراه انجام تحقیقات بسیار زیاد است. این پروژه آکادمیک گسترده در زمان فارغالتحصیلی دانشجویان سال آخر کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا اهمیت بسیار زیادی دارد. از این رو باید ساختار مناسب و منسجمی داشته باشد. البته نکته قابل توجه این است که فرمت بندی (تمپلیت، قالب گذاری) پایان نامه رشته مهندسی پزشکی رساله شما به عوامل مختلفی بستگی دارد.
از جمله عوامل موثر بر ساختار پایان نامه عبارتاند از:
- رویکرد تحقیق دانشجو (کیفی/کمی)
- ماهیت طرح تحقیق دانشجو (اکتشافی/توصیفی و از این دست)
- الزامات و دستورالعملهای ارائهشده توسط دانشگاه محل تحصیل دانشجو
- گرایش تحصیلی دانشجو
فصلبندی پایان نامه مهندسی پزشکی برای ایجاد یک استدلال کلی به منظور سازماندهی رساله پیرامون نظریهها یا سوالات ضروری و واجب است. انجام فصول مختلف پایان نامه رشته مهندسی پزشکی به این صورت است که با یک مقدمه شروع و سپس در جمعبندی خلاصه میشود. با این حال، در نوشتن پایان نامه و تز مهندسی پزشکی کارشناسی، ارشد و دکترا باید هر یک از بخشهای مقدمه، پیشینه پژوهش، روش تحقیق، تجزیهوتحلیل دادهها، بحث و بررسی و نتیجهگیری را بهعنوان یک فصل جداگانه در نظر بگیرید.
به نسبت موضوع پایان نامه مهندسی پزشکی خود و تعداد کلماتی که مطابق دستورالعمل ارائهشده توسط دانشگاه محل تحصیل برای نگارش تزی جذاب و کاربردی برای رشته مهندسی پزشکی باید استفاده کنید، میتوانید برخی از این فصلها را نیز ترکیب کنید. به این معنی که در انجام پایان نامه مهندسی پزشکی در مقطع ارشد و دکترا اغلب فصل بحث و بررسی را به طور کلی با فصل تجزیهوتحلیل ترکیب میکنند. اگر در مورد فرمت بندی (تمپلیت ، قالب گذاری) پایان نامه مهندسی پزشکی مشکلی دارید، با استاد راهنمای خود مشورت کنید.
انجام فصل 1 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها (مقدمه)
اولین فصل پایان نامه مربوط به بخش مقدمه است که به طور خلاصه هدف اصلی انجام پژوهش و ارتباط موضوع تحقیق با رشته تحصیلی شما را به خواننده معرفی میکند. شما باید در این بخش اهداف کلیدی تحقیق خود را بیان کنید تا خوانندگان بتوانند بهراحتی تشخیص دهند که در فصلهای بعدی قرار است در مورد چه چیزی صحبت کنید. توجه داشته باشید که برای حفظ کیفیت و اصول انجام فصل 1 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها ، باید در این فصل مواردی را رعایت کنید که عبارتاند از:
- اطلاعات زمینهای برای محتوای تحقیق خود را بیان کنید.
- مساله اصلی را که میخواهید با تحقیق خود به آن بپردازید را بهوضوح مشخص کنید. هنگام طرح سوالات پژوهشی، تمرکز و دامنه تحقیقات شما نباید خیلی وسیع و نه خیلی محدود باشد.
- یک نمای کلی و پیشزمینهای از ساختار پایان نامه خود به خواننده ارائه دهید. همچنین در انتهای این فصل باید به طور خلاصه فصل بعدی (پیشینه پژوهشی) را معرفی کنید.
انجام فصل 2 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها (پیشینه پژوهشی)
در فصل پیشینه پژوهشی شما باید تحقیقات قبلی انجام شده در مورد موضوع پایان نامه انتخابی خود را مرور کنید. این فصل به منظور تشویق کار تحقیقات شما، نشان دادن اهمیت موضوع انتخابی و جهت تکمیل تحقیقات قبلی است.سعی کنید که در این بخش از منابع علمی معتبر و پژوهشهای بهروزتر استفاده کنید. انجام فصل 2 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها باید کاملا جامع باشد و به تمامی اهداف کلیدی بیانشده در فصل مقدمه اشاره کند.
بنابراین به طور کلی برای انجام تز و پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری رشته مهندسی پزشکی مشاوره انجام، نوشتن این فصل بسیار ضروری است. البته که اصول و قواعدی برای این فصل وجود دارد.برای جمعآوری دادههای این فصل از منابع علمی معتبر و مرتبط استفاده کنید و بر روی اطلاعات جمعآوریشده از این منابع ارزیابی تحلیلی انجام دهید.
ارزیابی تحلیلی به معنی نقد و بررسی تحقیقات انجام شده قبلی است. پس در این فصل باید بگویید که نقاط قوت/ضعف این پژوهشها در چیست، چرا روش تحقیقی که به کار گرفتهاند بهتر از دیگران است و اهمیت یافتههای آنها در چیست. در نهایت نیز باید شکافها، تضادها، الگوها و نظریههای کلیدی تحقیقاتی این پژوهشها را شناسایی و بیان کنید.
در این فصل باید تحقیقات انجام شده در مورد موضوع انتخابی را خلاصه کنید و همزمان مطمئن شوید که یک استدلال یا ساختار قابل درک برای توجیه موضوع تحقیق خود ایجاد میکنید. این کار بهویژه در انجام تز دکتری و پایان نامه رشته مهندسی پزشکی بسیار اهمیت دارد.در زمان نوشتن این فصل بهتر است به سوالاتی از جمله اینکه آیا تحقیقات شما یک مشکل حل نشده علمی را حل و دانش فعلی در حوزه مهندسی پزشکی را تقویت میکند و چگونه این کار را انجام میدهد؟ به طور کامل و دقیق پاسخ دهید.
انجام فصل 3 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها
از مهمترین مراحل برای انجام پایان نامه ارشد و دکترا رشته مهندسی پزشکی و نیز مقطع لیسانس، انجام فصل 3 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها است. به این دلیل که روشها و تکنیکهای مورد استفاده در جمعآوری دادههای تحقیق باید به طور کامل در این فصل مورد بحث قرار بگیرند. متداولترین روشهای جمعآوری دادههای اولیه استفاده از پرسشنامهها، مصاحبهها، نظرسنجیها، گروههای متمرکز و مشاهدات است.
به طور کلی دانشجویان باید در فصل روش تحقیق توضیح دهند که چگونه به یافتههای موجود در پایان نامه خود دست یافتهاند، چرا این دادهها معتبر و قابل اعتماد هستند و چگونه در آزمایشها و بررسی فرضیههای تحقیق، به آنها کمک کردهاند.برای انجام تز ارشد مهندسی پزشکی و رساله دکتری رشته مهندسی پزشکی موفقتر، بهتر است در فصل سوم از موارد زیر استفاده کنید که عبارتاند از:
- نرمافزار و ابزار مورد استفاده برای تجزیهوتحلیل دادهها
- جزئیات چگونگی، زمان، مکان و چیستی تحقیقی که انجام شده است
- توجیهی برای انتخاب رویکرد و روش تحقیق خود
- استراتژیهای تجزیهوتحلیل دادهها
- پرسشنامه، نظرسنجی، گروههای متمرکز و مشاهدات بهعنوان تکنیکهایی برای جمعآوری دادهها
انجام فصل 4 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها (تجزیه و تحلیل- بحث و بررسی)
به منظور نوشتن و انجام پایان نامه ارشد مهندسی پزشکی و انجام رساله دکتری مهندسی پزشکی، دانشجویان باید در فصل چهارم این پروژه، تجزیهوتحلیل خود را از یافتههای تحقیق ارائه دهند. انجام فصل 4 پایان نامه و تز مهندسی پزشکی تمامی گرایشها در پیرامون سوالات تحقیق تهیه و تنظیم میشود. البته شایان ذکر است که اطلاعاتی که مستقیما با سوالات یا فرضیههای تحقیق مرتبط نیستند، اما میتوانند برای مخاطبان پایان نامه و تز ارشد مهندسی پزشکی و یا دیگر مقاطع مفید باشند، بهتر است بهصورت ضمیمه در این بخش قرار بگیرد.
شایان ذکر است که این فصل از پایان نامه، در واقع ترکیب و ادغامی از دو فصل تجزیهوتحلیل و همچنین بحث و بررسی است و کلیت فصل بحث و بررسی را نیز شامل میشود. از این رو روش نوشتن آن به طور مستقیم به نوع تحقیق آکادمیک و دستورالعملهای دانشگاه محل تحصیل شما بستگی دارد.
بخش بحث و بررسی در فصل چهارم رساله یا تز، به هیچ داده یا اطلاعات و دادههای جدیدی نیاز ندارد. چرا که بیشتر در مورد تفسیر و تجزیهوتحلیل دادههایی است که قبلا جمعآوری و ارائه کردهاید. برای نگارش موفق فصل چهارم پایان نامه، کافی است سه سوال اصلی را از خود بپرسید که عبارتاند از:
- آیا پژوهش شما به تمامی سوالات تحقیق پاسخ میدهد یا تمامی فرضیات را آزمایش میکند؟
- آیا محدودیتهایی وجود دارند که بر یافتههای تحقیق شما تاثیر میگذارند؟
- در طول فرایند پژوهش خود، آیا به نتایج غیرمنتظرهای رسیدید که باید توضیح یا توجیه بیشتری برای آنها ارائه دهید؟
انجام فصل 5 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها (نتیجه گیری)
به طور کلی بگذارید اینطور بگوییم که نتیجهگیری اصلی و کلی مربوط به تمامی اهداف تحقیقات در انجام فصل 5 پایان نامه و تز ارشد و دکتری مهندسی پزشکی تمامی گرایشها خلاصه میشود. این کار با بررسی مجدد سوالات تحقیق انجام شده تا در نهایت، پایاننامه شما تکمیل شود. البته شایان ذکر است که برخی از موسسات آموزشی و دانشگاهها ممکن است به طور خاص برای نوشتن این فصل، توصیههایی را نیز از شما برای ارزیابی تفکر انتقادیتان در این بخش بخواهند.
فصل نتیجهگیری شما باید نکات مطرحشده در قسمت بحث و بررسی را به طور خلاصه به مخاطب بیان کند. شما باید محدودیتها یا مشکلات احتمالی در پایان نامه خود را شناسایی کنید و سعی کنید از مخالفتها و استدلالهای متقابل جلوگیری کنید. یک نتیجهگیری مناسب، همچنین نشان میدهد که تحقیقات آینده در زمینه موضوع مورد بحث شما به کدام سمت میرود. همچنین در برخی از رشتهها بهتر است در این فصل به کاربردهای احتمالی و پیامدهای تحقیق خود به طور کاملا شفاف اشاره کنید.
فصل نتیجهگیری شما باید نکات مطرحشده در قسمت بحث و بررسی را به طور خلاصه به مخاطب بیان کند. شما باید محدودیتها یا مشکلات احتمالی در پایان نامه خود را شناسایی کنید و سعی کنید از مخالفتها و استدلالهای متقابل جلوگیری کنید. یک نتیجهگیری مناسب، همچنین نشان میدهد که تحقیقات آینده در زمینه موضوع مورد بحث شما به کدام سمت میرود. همچنین در برخی از رشتهها بهتر است در این فصل به کاربردهای احتمالی و پیامدهای تحقیق خود به طور کاملا شفاف اشاره کنید.
7 مرحله کلیدی برای اصلاح و ویرایش پایان نامه رشته مهندسی پزشکی
دلایل مختلفی وجود دارند که برخی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد خودشان مجبور به اصلاح پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی و ویرایش رساله دکترای خود میشوند. برخی از محققان و دانشگاهیان نیز خودشان مهارتهای نوشتاری عالی و تسلط کامل به زبان انگلیسی دارند و توانایی بالایی در انجام کلیه اصلاحات اساتید راهنما و مشاوره پایان نامه ارشد و دکترا مهندسی پزشکی خود دارند و معتقدند که یک نویسنده نمیتواند تمام اشتباهات نویسنده اصلی پایان نامه را ببیند.
تمامی افراد ذکر شده نیاز به شناخت دقیق از روش اصلاح و ویرایش تز و پایان نامه مهندسی پزشکی دارند. ما قبل از پرداختن به جزئیات و مراحل خاصی که باید برای تصحیح و بررسی آثار خود دنبال کنید، موارد زیر باید شفافسازی شود:
- اصلاح (بازخوانی، بازنویسی) پایان نامه به چه معنی است؟
- چه کسی میتواند پروژه خود را ویرایش کند؟
- منظور از ویرایش چیست؟
متخصصان اغلب میان اصلاح و ویرایش تفاوت قائل میشوند تا از اشتباه گرفته شدن این دو فرآیند جلوگیری کنند. تعاریف متفاوت است و نظرات اساتید و متخصصان در مورد پارامترهای دقیق هر کدام از این دو فرایند نیز متفاوت است.
یک نظر کلی وجود دارد که ویرایش پایان نامه و تز ارشد مهندسی پزشکی در واقع یک بررسی انتقادیتر و فشردهتر از متن و نیازمند مداخله ویراستار است، در حالی که اصلاح پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی کموبیش یک صیقل نهایی برای اطمینان از عدم وجود خطا در دستور زبان، علائم نگارشی یا املا میباشد. شایان ذکر است که با وجود این تمایز بین دو اصطلاح، اما با این حال هر دو آنها به طور مصطلح به جای یکدیگر استفاده میشوند. در این مقاله همچنین در بسیاری از قسمتها از هر دو واژه به طور کلی به معنی ادیت، بازنگر و بازخوانی استفاده میشود.
چه دانشجویانی امکان ویرایش پایان نامه مهندسی پزشکی خود را دارند؟
ارائه نکات عملی به دانشجویان کارشناسی ارشد یا دکترا برای نوشتن و ادیت پایان نامه و تز مهندسی پزشکی خود، نباید بهعنوان یک تشویق برای اصلاح و ویرایش توسط شخص دانشجو تلقی شود. مگر اینکه این فرد واقعا واجد شرایط انجام این کار باشند.
سالها کار سخت تحقیقاتی آکادمیک میتواند به دلیل نگارش غلط آکادمیک و یا به زبان انگلیسی ضعیف هدر برود. بنابراین، اگر جزو آن دسته از دانشجویانی هستید که میخواهند خودتان پایان نامه دانشگاهی خود را اصلاح، بازخوانی و بازنویسی کنید، باید شرایط زیر را داشته باشید:
- تسلط عالی به زبان انگلیسی از نظر نگارش، املا و استفاده از دستور زبان
- مهارتهای نوشتاری بیعیب و نقص در سطح دانشگاهی
- تسلط بر جزئیات و خط سیر محتوای پایان نامه
- داشتن زمان کافی
مرحله اول: یک صندلی راحت پیدا کنید و نسخه چاپشده پایان نامه خود را بخوانید
ممکن است پشت میز در خانه، روی مبل و یا حتی در یک کافه یا کتابخانه باشید. در این صورت اولین کاری که باید انجام دهید این است که پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مهندسی پزشکی خود را چاپ کنید و آن را به مکانی آرام ببرید و از روی کاغذ از صفحه اول تا آخر، از حرف اول تا حرف آخر بخوانید. فعلا چیزی را تغییر ندهید؛ در این مرحله تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقاله یا پایان نامه خود را با دقت مطالعه کنید. درست مانند این که توسط شخص دیگری تهیه شده است و شما علاقهمند به خواندن از ابتدا تا انتهای این پروژه هستید.
مرحله دوم: نکات و مشاهدات کلی خود را یادداشت کنید
هنگامی که یک دور کامل متن پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی خود را مطالعه کردید، کافی است فقط برجستهترین نکاتی را که در حین خواندن متن توجه شما را به خود جلب کردند بهعنوان مثال دستور زبان نادرست، استفاده نادرست از زمان افعال، زمان نامشخص، ادعاها یا استدلالهای غیر مستند، ناسازگاری، شکاف ساختاری، جملهبندی مبهم یا تکرار غیر ضروری و از این دست را یادداشتبرداری کنید. هدف شما در این مرحله همچنان نباید اعمال تغییرات در پروژه باشد. چرا که هدف اصلی این است که مشکلات برجسته و مشخص را در متن خود پیدا کنید.
کل پروژه خود را مرور کنید و به دنبال اشتباهات بزرگی مانند ناتمام گذاشتن یک پاراگراف، از دست دادن کامل یک قسمت و از این دست باشید که ممکن است مرتکب شده باشید. این کار همچنین میتواند به این معنی باشد که شما باید جملات اضافی یا تکراری را حذف کنید، اطلاعات خود را ساختاربندی یا قالببندی را تغییر دهید.
مرحله سوم: پروژه خود را دوباره چاپ کنید
هنگامی که مشکلات و ایرادات اولیه که در انجام پایان نامه و تز مهندسی پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا مرتکب شده بودید را شناسایی و آنها را در نسخه نرمافزاری پایان نامه یا مقاله خود در رایانه برطرف کردید، دوباره آن را چاپ کنید. در این مرحله، میتوانید پروژه خود را از نظر زبانشناختی، دستور زبان نوشتاری، نحو، لحن، سبک و جریان بررسی کنید.
سخن پایانی در رابطه با انجام پایان نامه مهندسی پزشکی
در این مقاله در رابطه با انجام پایان نامه مهندسی پزشکی در مقاطع ارشد و دکترا صحبت کردیم. در صورتی که هنوز موسسه ای را برای انجام تز مهندسی پزشکی خود انتخاب نکردهاید بهتر است تعلل نکنید و همین حالا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. در صورتی که رشته شما رشته ای غیر از مهندسی پزشکی است و تمایل به انجام پایان نامه رشته خود را دارید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید تا به بهترین نحو مشاوره دریافت کنید.