فهرست مطالب
راهنمای ثبت سفارش در تِزمن
سوالات متداول
• شما با استفاده از روشهای زیر میتوانید پروژه خود را ثبت نمایید:
⇐ با پرکردن فرم قرار داده شده در قسمت بالا و ارسال آن به بخش پشتیبانی و کارشناسان ما.
⇐ ثبت سفارش مشاوره انجام تز رشته صنایع از طریق تماس با شماره : 09104503300
⇐ ارسال پیام در تلگرام، واتساپ، ایتا و … که در کنار فرم ثبت سفارش تعبیه شده است.
ابتدا نوع سفارش خود که شامل : پروپوزال، پایان نامه و … خود را تعیین نمایید. موضوع، گرایش و مقطع تحصیلی، شماره همراه و سایر اطلاعات غیرضروری که جهت برآورد هزینه و زمان مورد نیاز است. مانند : نرم افزار مورد نیاز دانشگاه.
هزینه و زمان انجام تز رشته مهندسی صنایع پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
هزینه و زمان انجام پایان نامه رشته مهندسی صنایع پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
پایان نامه های شما، توسط متخصصین مجرب رشته خودتان انجام میشوند. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. در هر کدام از این پلنها متخصصانی که تز شما را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند. کارشناسان ما، پس از بررسی پروژه شما، سطح مورد نیازتان را به شما پیشنهاد میکنند.
ما در تزمن 50 درصد از مبلغ انجام پروژه را در ابتدا دریافت میکنیم و 50 درصد را در انتهای انجام تز، لذا شما میتوانید با آسودگی خاطر به ما اعتماد کنید.
سابقه 11 ساله تیم تزمن در انجام تز و پایان نامه و پروپوزال یکی از دلایلی است که شما میتوانید با خیال راحت به تیم ما اعتماد کنید.
انجام پایان نامه مهندسی صنایع؛ نوشتهای برای تضمین کیفیت تحصیلات
انجام پایان نامه مهندسی صنایع فرصتی برای نشان دادن مهارتها و دانشی است که در طول دوره تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا خود کسب کردهاید. انجام پایان نامه صنایع به دانشجویان این امکان را میدهد تا بتوانند عمق دانش خود را در قالب یک پروژه تحقیقاتی ارائه دهند.
در واقع پایان نامههای رشته مهندسی صنایع سندی است که تسلط شما را در گرایش مرتبط با رشته مهندسی صنایعی که در آن مشغول به تحصیل هستید را نشان میدهد. دانشجویان با تکمیل و انجام تز صنایع، این فرصت را دارند که انجام تحقیقات تخصصی و پیشرفتهای را در برخی از بهترین آزمایشگاههای تحقیقاتی در بالاترین سطح علمی تجربه کنند.
در شرایط مختلف، نوشتن پایان نامه مهندسی صنایع میتواند در هنگام کارجویی و استخدام و همچنین درخواست برای ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی، بهخصوص در دانشگاههای دولتی و خصوصی معتبر ایران و سایر کشورهای خارجی، بسیار سودمند باشد.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پس از فارغالتحصیلی وارد صنعت میشوند اغلب برخی از دانش و مهارتهای خود را از طریق پروژه پایان نامه ارشد و تز و رساله دکتری رشته مهندسی صنایع خود نشان میدهند و اغلب در مصاحبههای کاری در مورد آن بحث میکنند. از این رو انجام پایان نامه ارشد صنایع و یا انجام رساله دکتری صنایع در گرایشهای مختلف برای دانشجویان این رشته در یک الزام به شمار میرود.
نگارش و انجام پایان نامه ارشد مهندسی صنایع باید به طور معمول در مدتزمان حدود یک سال بهصورت خودمحور و با سرعت بالا انجام شود. بنابراین بهتر است زودتر دست به کار شوید. در این مقاله با انجام صفر تا صد پایان نامه و رساله رشته مهندسی صنایع و نیز با خدمات مشاوره و سفارش انجام پایان نامه مهندسی صنایع در موسسه تزمن پروژه آشنا میشویم.
رشته مهندسی صنایع؛ یک اقیانوس با عمق کم
مهندسی صنایع رشته تحصیلی گسترده است که در درجه اول با توسعه و بهینهسازی سیستمها و منابعی سروکار دارد که زیربنای تولید را تشکیل میدهند. تحصیل در مقطع کارشناسی در این رشته مهندسی میتواند منجر به فرصتهای شغلی گستردهای در ایران و سراسر دنیا شود. اگر شما قصد تحصیل در رشته مهندسی را دارید، آشنایی هر چه بیشتر با رشته مهندسی صنایع میتواند به شما در اخذ مدرک تحصیلی مناسب و برنامهریزی شغلیتان پس از فارغالتحصیلی کمک کند.
مهندسی صنایع اصول مهندسی را به فارغالتحصیلان ارائه میدهد که میتوانند از آنها برای ساخت بسیاری از ماشینآلات استفاده کنند. فارغالتحصیلان در پروژههای مختلفی برای زنده کردن ایدههای خود با استفاده از مهارتهایی از جمله نقشه کشی و ماشینکاری کار میکنند. این رشته از یادگیری آکادمیک شامل ریاضیات و فیزیک برای طراحی تجهیزات تولیدی یا به اصلاح ماشینآلات موجود استفاده میکند.
دانشجویان مهندسی صنایع را بهعنوان یک رشته چهار ساله در مقطع کارشناسی، و دو ساله در کارشناسی ارشد مطالعه میکنند. دانشگاهها اغلب آموزشهای آکادمیک در زمینه مهندسی صنایع را با مشارکت مشاغل و سهامداران صنعت ارائه میدهند تا فارغالتحصیلان را برای اشتغال آماده کنند. از جمله ویژگیهای کلیدی مدرک مهندسی صنایع عبارتاند از:
- فارغالتحصیلان از چندین مسیر برای انتخاب در مهندسی صنایع دارند از جمله مهندسی برق، دستگاههای اتوماسیون، تعمیر و نگهداری کارخانه، مکاترونیک و مدیریت مهندسی
- دانشجویان اصول ریاضی و مهندسی در رشته محبوب مهندسی صنایع را یاد میگیرند.
- دانشجویان تحقیقات آزمایشگاهی انجام میدهند، دستگاههای آزمایشی میسازند و دستگاههای تولیدی ایجاد میکنند.
- تاکید بر تاثیر زیست محیطی مهندسی صنایع و توسعه پایدار
- دانشجویان کارشناسی نحوه تجزیهوتحلیل دادهها و نوشتن گزارشهای فنی و نیز انجام پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع را یاد میگیرند.
دروس رشته مهندسی صنایع
دروس دانشگاهی رشته مهندسی صنایع، علاوه بر اینکه دروس کاربردی و مفیدی برای استفاده در صنعت هستند، در زندگی شخصی نیز برای فارغالتحصیلان این رشته بسیار کارآمد میباشند. این دروس به مهندسان صنایع کمک میکنند تا امور مالی و اقتصادی خود را بهتر مدیریت کنند.
از این رو دروس این رشته به شرح زیر هستند:
- دروس مشترک در گرایشهای مختلف مهندسی صنایع
- ریاضی
- معادلات دیفرانسیل
- برنامهنویسی کامپیوتر
- محاسبات عددی
- فیزیک
- شیمی عمومی
- مبانی مهندسی برق
- اقتصاد مهندسی
- نقشهکشی صنعتی
- استاتیک
- مقاومت مصالح
- علم مواد
- اقتصاد عمومی
- اصول حسابداری و هزینهیابی
- ارزیابی کار و زمان
- طرحریزی واحدهای صنعتی
- برنامهریزی و کنترل تولید
- موجودیها
- کنترل پروژه
- کنترل کیفیت آماری
- تحقیق در عملیات
- روشهای تولید
- تئوری احتمالات و کاربردهای آن
- آمار مهندسی
- کارگاه ماشینابزار
- آزمایشگاه اندازهگیری دقیق
- کارگاه عمومی جوشکاری
- دروس تخصصیگرایشهای مختلف مهندسی صنایع
- پروژه طراحی ایجاد صنایع
- مهندسی فاکتورهای انسانی
- برنامهریزی تولید
- برنامهریزی و کنترل تولید و موجودیها
- کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع
- برنامهریزی نگهداری و تعمیرات
- اصول مدیریت و تئوری سازمان
- کارآموزی
- برنامهریزی حملونقل
- اصول شبیهسازی
- تحلیل سیستمها
- کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع
- پروژه پایانی
- اصول مدیریت و تئوری سازمان
- سیستمهای اطلاعاتی و کنترل مدیریت
- ماشینهای افزار
- قید و بندها (جیک و فیکسچر)
- طراحی قالب
- کنترل عددی
- مونتاژ مکانیکی
- عملیات حرارتی
- ایمنی در برق
- اعلام و اطفاء حریق
- دیگها و ظروف تحت فشار
- عوامل شیمیایی محیط کار
- عوامل فیزیکی محیط کار
- حفاظت صنعتی (ایمنی صنعتی)
- مهندسی احتراق
- گاز رسانی
اهداف انجام پایان نامه رشته مهندسی صنایع
انجام پایان نامه ارشد مهندسی صنایع در تمامی گرایشها یک گزارش تحقیقاتی رسمی است که مجموعه فعالیتهای علمی و پژوهشی را که در زمان تحصیل خود انجام دادهاید را خلاصه میکند. از این رو اهداف مهم نگارش و انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری رشته مهندسی صنایع را بررسی میکنیم:
- بررسی پیشینه پژوهشی مربوطه در زمینه تحقیقاتی گرایش خاص خود در رشته مهندسی صنایع
- توصیف اینکه چگونه کار تحقیقاتی شما با زمینههای علمی بزرگتر مطابقت دارد
- توصیف واضح و شفاف اندازهگیریها و دادههای تجربی در روند تحقیقاتی خود
- نشان دادن استقلال و تسلط شما بر عمق دانش مهندسی صنایع
- کنترل، تجزیهوتحلیل و انتقاد کامل از نتایج به دست آمده از تحقیقات
- بحث در مورد اینکه چگونه تحقیقات و پژوهشهای آینده باید به مسائل خاص مربوط به تحقیقات شما بپردازند یا به کار شما تکیه کنند
هنگام نوشتن پایان نامههای رشته مهندسی صنایع در تمامی گرایشها، شما باید به خاطر داشته باشید که وضوح و شفافیت در کار تحقیقاتی از اهمیت بسیار بالایی دارد. از این رو به منظور انجام پایان نامه دکتری صنایع و انجام پایان نامه ارشد صنایع بهصورت واضح و شفاف، بسیار مهم است که همیشه سوالهای علمی اساسی یا اهداف خاصی را در نظر داشته باشید که تحقیقات شما سعی در بررسی آنها را دارد. این سوالات باید در مقدمه پروپوزال ارشد مهندسی صنایع به خوبی توسط شما معرفی شده و توضیح داده شوند.
از این رو شما باید در بخشهای بعدی در طول فرایند تهیه و تنظیم انجام پایان نامه صنایع در تمامی گرایشها، به این سوالات بپردازید و مرتبا به خواننده یادآوری کنید که چگونه هر یک از نتایج به دست آمده با هدف کلی علمی – مهندسی شما مطابقت دارد.
تعیین موضوعات جدید برای انجام پایان نامه ارشد و دکترا مهندسی صنایع
پایان نامه شما به اساتید راهنما، داوران و حتی کارفرمایان آینده شما میگوید که چه قابلیتهایی دارید. بنابراین، ممکن است بپرسید که چگونه یک موضوع پایان نامه خوب انتخاب کنیم؟ صادقانه میگوییم که انتخاب موضوع پایان نامه رشته مهندسی صنایع استراتژیک میتواند حتی مسیر شغلی شما را از بسیاری جهات متفاوت کند.
درست است که ممکن میباشد انجام پایان نامه ارشد صنایع فرصتی برای انجام تحقیقات پیشگامانه در اختیار شما قرار ندهد. اما با این حال، مدرک کارشناسی ارشد یک فرصت ایدهآل برای ایجاد تخصص در حوزه خود و به نمایش گذاشتن مهارتهای فنی و نرمافزاری شما است. چند نکته مهم برای انتخاب موضوع برای پایان نامه ارشد مهندسی صنایع وجود دارد که عبارتاند از:
- موضوعی را انتخاب کنید که به سرعت انجام شود: شما فرصت زیادی را برای انجام تحقیقات خود در اختیار نخواهید داشت. با شروع نوشتن، هر موضوعی گسترش مییابد. بنابراین موضوع پایان نامه رشته مهندسی صنایع را بهصورت مختصر انتخاب کنید.
- بازار کار مربوط به رشته تحصیلی خود را ارزیابی کنید: نگاهی بیندازید که چه مهارتهای فنی و همچنین چه حوزهای از دانش مربوطه توسط کارفرمایان در حوزه شما بیشتر مورد توجه است. باید بدانید که اگرچه نمرات علمی مهم هستند، اما کارفرمایان به سختی به نمرات اهمیت میدهند. بهخصوص زمانی که مدرک کارشناسی ارشد را گذرانده باشید. اگر موضوع تحقیقات شما به اندازه کافی مورد پسند صنعت باشد، شانس کاریابیتان بیشتر خواهد بود.
- شما باید نسبت به موضوع انتخابی اشتیاق داشته باشید: اگر در مورد موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی صنایع خود هیجانزده نیستید، ممکن است برای به پایان رساندن آن به مشکل بخورید. بنابراین، عنوانی را که دوست دارید انتخاب کنید.
- از اطرافیان بپرسید و بازخورد بگیرید: در این مورد با سرپرست، مشاور و استاد راهنمای خود صحبت کنید و بازخوردهای آنان را در نظر بگیرید.
موضوعات پیشنهادی برای انجام تز صنایع ارشد و دکترا
انتخاب موضوع پایان نامه صنایع مناسب و کاربردی، امری بسیار مهم است. زیرا شما باید تمام مدت بر روی این پروژه کار کنید و نمیتوانید بعدا آن را تغییر دهید. بهترین کار در نظر گرفتن علاقه خود در انتخاب موضوع پایان نامه صنایع است. به این دلیل که شما را خسته نمیکند و دوست دارید در مورد یادگیری آن موضوع عمیقتر عمل کنید. این چیزی است که یک موضوع تحقیق یا پایان نامه ایدهآل را میسازد.
باید بگوییم که علاوه بر علاقه، باید این را نیز در نظر بگیرید که موضوعی انتخابی شما باید قابل اجرا باشد. از این رو فهرستی از موضوعات پیشنهادی پایان نامه رشته مهندسی صنایع را برای دانشجویان تهیه کردهایم که عبارتاند از:
- بهینهسازی موجودی در شرکت داروسازی
- شبیهسازی یک محیط تولید واقعی به یک نرمافزار شبیهسازی
- کاربرد روشهای ارگونومی
- تجزیهوتحلیل شکاف در هر شرکت تولیدی
- تاثیر [درج هر چیزی] در رانندگی
- بهینهسازی ریسک با محدودیت کمیک P-order
- نوآوری بهعنوان یک سیستم تطبیقی پیچیده
- بهینهسازی مبتنی بر CAD در هر محیط تولیدی
- ساخت یک روش مبتنی بر شبکه برای مدلسازی دستگاههای زنجیره تامین
- تاثیر چاپ سهبعدی در بخش تولید
- فناوری و تأثیر آن بر سفارشیسازی انبوه
- موضوعات مرتبط با اتوماسیون
- موضوعات مرتبط با مدیریت زنجیره تامین
- تکنیکهای ساخت پیشرفته مانند ساخت افزودنی
- مشکل برنامهریزی برای بیماران مراقبتهای بهداشتی
- چگونه مدیریت پروژه با تیمهای متفاوت و عملکردهای برونسپاری پیچیدهتر میشود
- کاربرد ناب یا شش سیگما در بیمارستانها و صنایع مرتبط با خدمات
- ظهور طراحی و استفاده از آنها در جهان در حال توسعه
- استفاده از تکنیکهای تحقیق در عملیات برای کاهش هزینه یا بهبود کارایی
- استفاده از نقشهبرداری فرآیند برای کمک به زنجیره تامین
ساختار پایان نامه مهندسی صنایع را بشناسید
بهعنوان یک دانشجوی مهندسی، انجام پایان نامه مهندسی صنایع و نوشتن رساله دکتری رشته مهندسی صنایع باید به این صورت باشد که دانش شما از فیزیک، ریاضی، طراحی و مهندسی را با موضوع تحقیق شما ادغام کند. از طرفی باید در نظر بگیرید که دروسی که گذراندهاید چگونه با پایان نامه و یا تز و رساله دکتری مهندسی صنایع شما مرتبط است که استاد راهنمای شما میتواند در این زمینه به شما کمک کند.
از نظر نحوه نگارش و ساختار، پایان نامه رشته مهندسی صنایع در تمامی گرایشهای آن باید درست مانند یک مقاله ژورنالی علمی معمولی مرتبط با گرایش رشته مهندسی صنایع شما، اما با جزئیات بیشتر، طولانیتر، متشکل از بخشهای مقدمه، تجزیهوتحلیل و بحث و بررسی نوشته شود. نوشتن و انجام پایان نامه و تز دکترا رشته مهندسی صنایع باید بهصورت کاملا شفاف باشد و در آن برای خواننده تردیدی وجود نداشته باشد. به بیانی سادهتر شما باید بتوانید جمله «هدف این پایان نامه این است که…» زیر را کامل کنید.
برای توسعه هدف خود، ابتدا باید سوالات علمی کلی و خاص یا اهداف طراحی مهندسی را به وضوح شناسایی کنید و همچنین باید آنها را به صراحت برای خواننده توضیح دهید (در مقدمه یا در یکی از فصلهای مقدماتی). به این دلیل که خوانندگان و مخاطبان ممکن است به اندازه شما درباره موضوع پایان نامههای رشته مهندسی صنایع انتخابیتان اطلاعات نداشته باشند.
حتی اگر هم دانش کافی در این زمینه را نیز داشته باشند، اگر مسائل مختلف را به طور روان در بخشهای مجزا شرح ندهید ممکن است به منظر عدم درک شما باشد. از این رو بخشهای مختلف پایان نامه شامل صفحه عنوان، قدردانی، چکیده، فهرست مطالب، فهرست شکلها، مقدمه، پیشینه پژوهشی، روش تحقیق، نتایج، شکلها و نمودارها، تجزیهوتحلیل، بحث و بررسی و بخش مربوط به منابع است.
بخش قدردانی
این بخش به طور خاص برای سپاسگزاری و قدردانی از تمامی افرادی است که به شما در طول فرایند انجام صفر تا صد پایان نامه مهندسی صنایع کمک کردهاند. البته که این بخش میتوان هم به تشکر از افراد آکادمیک و همچنین به قدردانیهای شخصی نیز اختصاص داده شود. این بخش در هنگام انجام پایان نامه رشته مهندسی صنایع دقیقا بعد از صفحه عنوان و درست قبل از بخش چکیده قرار میگیرد. نکته قابل توجه این است که طول بخش قدردانی نهایتا یک صفحه باید باشد.
بخش چکیده
چکیده از مهمترین بخشها در انجام پایان نامه مهندسی صنایع و نوشتن رساله دکتری مهندسی صنایع است. انجام چکیده پایان نامه رشته مهندسی صنایع باید بسیار با دقت و به درستی انجام شود. بخش چکیده باید به طول یک پاراگراف و در حدود ۲۵۰ کلمه باشد. باید به گونهای تهیه شود که به وضوح آنچه را که در پایان نامه به آن میپردازید را تعریف کند و همچنین:
- اهداف اصلی و دامنه تحقیق را بیان کند
- روشهای به کار گرفته شده را توصیف کند
- نتایج را خلاصه کند
- نتیجهگیریهای اصلی را بیان کند
بیشتر محتوای بخش چکیده باید در بهصورت دستور زبان زمان گذشته نوشته شود، به این دلیل که به تحقیقات تکمیلشده دانشجو اشاره دارد. چکیده هرگز نباید اطلاعات یا نتیجهای را ارائه دهد که در پایان نامه بیان نشده است. شایان ذکر است که نباید در بخش چکیده به پژوهشها و منابع دیگر ارجاع داده شود. برای درک بهتر این موضوع دانشجویان میتوانند نمونه چکیده پایان نامه مهندسی صنایع انجام شده را در کتابخانه دانشگاه محل تحصیل خود بررسی کنند.
فهرست مطالب
این بخش یکی از مهمترین بخشها در انجام پایان نامه مهندسی صنایع است که قبل از بخش مقدمه و پس از چکیده قرار میگیرد. البته که این قسمت میبایست دقیقا مطابق عناوین به کار رفته در محتوای پایان نامه باشد. این بخش به عبارتی سادهتر، راهنمایی برای خواندن محتوا و متن پایان نامه به شمار میرود.
فصل مقدمه
بخش مقدمه بهعبارتی به خودی خود یک فصل جداگانه و در واقع فصل اول پایان نامه به شمار میرود. برای انجام فصل اول پایان نامه رشته مهندسی صنایع تمامی گرایشها باید با مرور پژوهشهای قبلی، در مورد آنچه که در حال حاضر در مورد موضوع خاص پایان نامه شناخته شده است بحث کنید. همچنین با شناسایی سوالات یا بحثهای مرتبطی که در این زمینه وجود دارند، چارچوبی کلی برای تحقیق خود ایجاد کنید. فصل مقدمه اغلب مانند یک مقاله مروری کوچک در مورد موضوع پایان نامه مهندسی صنایع شما در نظر گرفته میشود.
توجه کنید که این بخش برای خواننده باید کاملا واضح باشد. باید در مورد این که قصد دارید با کار تحقیقاتی خود به چه سوالات علمی خاصی بپردازید صحبت کنید. با مطالعه این بخش همچنین خواننده باید متوجه شود که چرا تحقیقات و کار پژوهشی خاص شما گام بعدی مهم و ضروری برای توسعه دانش رشته مهندسی صنایع است.
شما باید مقدمه خود را با بیان شفاف اهداف و منطق خود برای انجام پایان نامه صنایع تمام گرایشات تمام کنید. این یک نقطه شروع برای پایان نامه فراهم میکند و به خواننده میگوید که در بخشهای آینده انتظار چه چیزی را داشته باشند. در سرتاسر محتوای فصل مقدمه باید اطلاعات کافی ارائه دهید تا به خواننده اجازه دهید بدون نیاز به خواندن پژوهشهای قبلی، نتایج آتی را درک کند.
شکلها یا نمودارهای شماتیکی را در مقدمه خود بگنجانید که معرف جزئیاتی باشند که معرفی میکنید. این کار ارائه کلی شما را بهبود میبخشد و همچنین به خواننده کمک میکند تا بر روی نکات مهم دیگر پایان نامه شما تمرکز کند. توجه کنید که در سرتاسر فصل مقدمه و همچنین تمام بخشهای بعدی، باید نقلقولهای درون متنی همه آثار منتشر شده مرتبط را درج کنید. مراجع اهداف متعددی را دنبال میکنند.
فصل پیشینه پژوهش
اکنون که با فصل مقدمه، روند روشنی را برای انجام پایان نامه ارشد صنایع و یا انجام پایان نامه دکتری صنایع خود ایجاد کردهاید، مرحله بعدی انجام فصل دوم پایان نامه رشته مهندسی صنایع تمامی گرایشها با عنوان پیشینه پژوهش است. در این فصل، تحقیقات موجود از جمله مقالات، مجلات دانشگاهی و انتشارات صنعتی با کیفیت بالا و معتبر را با هدف درک سوالات زیر تجزیهوتحلیل کنید:
- تحقیقات در حال حاضر در مورد موضوعی که شما در حال بررسی آن هستید چه میگوید؟
- آیا تحقیقات در این زمینه کم است؟ آیا اختلافنظرهایی وجود دارند؟
- تحقیقات شما چگونه با مسائل علمی بزرگتر در ارتباط است؟
- روش تحقیق مطالعات قبلی چگونه به توسعه پژوهش شما کمک میکند؟
شما بسته به ماهیت مطالعه خود، میتوانید یک چارچوب مفهومی را در پایان این فصل ارائه دهید که آن را در تحقیقات واقعی خود آزمایش خواهید کرد. با این حال، برخی از دانشگاهها دستورالعملهای مخصوص خود را دارند و از شما میخواهند که روی برخی از این زمینهها بیشتر یا کمتر تمرکز کنید.
از این رو، بسیار مهم است که با استاد راهنما یا سرپرست خود در این زمینه صحبت کنید، به این منظور که دقیقا بدانید، فصل پیشینه پژوهش پایان نامه شما باید چه انتظاراتی را برآورده کند. برای نگارش بهتر این بخش دانشجویان میتوانند نمونه پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی صنایع انجام شده را در کتابخانه دانشگاه محل تحصیل خود بررسی کنند.
فصل روش تحقیق
این بخش نیز خود یکی از فصلهای پایان نامه به شمار میرود که نحوه انجام تحقیقات را توضیح میدهد. برای انجام فصل سوم پایان نامه رشته مهندسی صنایع تمامی گرایشها باید جزئیات کافی را ارائه دهید تا خواننده بتواند تحقیقات مشابهی را برای تولید مجدد نتایج مشابه پژوهش شما انجام دهد. اما نکته مهم این است که نباید جزئیات طاقتفرسا از تکتک مراحل را به طور کامل درج کنید. برای انجام پایان نامه مهندسی صنایع دکترا و کارشناسی ارشد و انجام رساله صنایع، در این فصل از عناوین فرعی برای راهنمایی بیشتر خواننده استفاده کنید.
روش تحقیق در انجام پایان نامه صنایع و انجام پایان نامه ارشد صنایع، درک کامل شما از تئوری طراحی تحقیق را نشان میدهد، که این همان چیزی است که برای شما یک مزیت به شمار میرود. یک روش تحقیق ناقص به معنای نتیجهگیری نادرست یا ناقص است.
بنابراین این فصل در انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی صنایع و انجام پایان نامه دکتری صنایع بسیار حیاتی است. به این دلیل که به شما این امکان را میدهد تا به هیئت پایان نامه متشکل از داوران، مشاوران و اساتید راهنما نشان دهید که میدانید دقیقا چه کاری را انجام میدهید و همچنین نتایج شما معتبر هستند.
فصل روششناسی در انجام پایان نامههای رشته مهندسی صنایع به تکرارپذیری تحقیقات شما کمک میکند. به عبارت دیگر، به سایر محققان اجازه میدهد مطالعه شما را با استفاده از همان طرح انجام دهند و یافتههای خود را با پژوهش شما مقایسه کنند. این امر در تحقیقات دانشگاهی بسیار مهم است، زیرا هر مطالعه بر اساس مطالعات قبلی صورت میگیرد و تکمیل میشود.
نگارش درست فصل روششناسی در فصلبندی پایان نامه مهندسی صنایع به شما کمک میکند تا مسائل یا مشکلاتی که با آنها مواجه شدهاید را شناسایی و مورد بحث قرار دهید.
بخش یافتهها و نتایج
برای انجام پایان نامه ارشد صنایع و مقطع دکترا باید یافتههای هر مرحله را به ترتیب صریح و منطقی ارائه دهید تا خواننده هدف هر بررسی را به طور کامل درک کند. این بخش دادههای به دست آمده از پژوهشها را خلاصه میکند و نتایج مربوط به آنها را به شیوهای واقعی شرح میدهد. اما نکته قابل توجه این است که برای انجام پایان نامه ارشد و دکتری صنایع نباید این نتایج را بیش از حد تفسیر کنید.
در این بخش سعی کنید به جای اینکه به سادگی هر یک از تحقیقات و آزمایشات خود را بهصورت یکنواخت و یکی پس از دیگری فهرست کنید، با استفاده از جملات کلیدی که سوالات علمی اساسی شما را به خواننده یادآوری میکنند، منطق خود را با مخاطبان در میان بگذارید. اگر دو تحقیق نامرتبط و مجزا را تکمیل کردهاید، میتوانید بخشها یا فصلهای جداگانهای را برای انجام پایان نامه صنایع ارشد و دکتری در بخش نتایج در نظر بگیرید. همچنین میتوانید در این بخش تحقیقات مرتبط با نتایج منفی یا فرایندهای بدون نتیجه را نیز قرار دهید.
شکلها و نمودارها
در هنگام نوشتن و ادیت پایان نامه مهندسی صنایع باید توجه داشته باشید که عناصر بصری در پایان نامه شما باید آینهای از محتوای نوشته شده باشند به طوری که حتی در صورت امکان شکلها یا نمودارها بتوانند به تنهایی داستان تحقیقات شما را بیان کنند. به عبارت دیگر، در حالت ایدهآل باید یک شکل برای نمایش بصری هر یک از نتایج اصلی توضیح داده شده در متن خود داشته باشید. همچنین شکلها، نمودارها و جداول شما باید بهدرستی عنوانگذاری شوند.
شکلها و نمودارها با عنوان مناسب، به طور قابل توجهی به تحت تاثیر قرار دادن خوانندگان و مخاطبان کمک میکنند. شکلها و جداول باید به ترتیبی که در متن پایان نامه ذکر شده شمارهگذاری شوند. میتوانید برای انجام پایان نامه مهندسی صنایع در مقطع ارشد و دکتری، شکل و عنوان مربوط به آن را بلافاصله بعد از پاراگراف معرف قرار دهید یا برای شکلهای بسیار بزرگ، میتوانید یک صفحه کامل و مجزا را در نظر بگیرید.
شکلها . نمودارها باید تا حد امکان به سبک ساده و بدون تزئین ارائه شوند. تمامی نوشتههای موجود در این تصاویر باید به اندازه کافی بزرگ باشند تا به راحتی خوانده شوند. از طرفی نباید دارای اثرات بیرویه مانند برجستهسازی، لبههای سهبعدی، سایه زدن و از این دست افکتها باشند. در صورت امکان، شکلها باید شامل خطوط سیاه و حروفی برای شرح بیشتر آنها در یک پسزمینه سفید باشند.
رنگها باید برای تمایز یا تاکید بر ویژگیهای خاص یک تصویر استفاده شوند، اما فقط در صورتی که بهصورت علمی مجاز باشد. برای ارائه یک روند منسجم و کامل در انجام پایان نامه ارشد و رساله دکتری رشته صنایع، گاهی اوقات مناسب است که دادههای و اشکال مربوط به تحقیقات انجام شده توسط فرد دیگری در تحقیقات شما گنجانده شود.
بحث و بررسی
برای انجام پایان نامه و پروپوزال تمامی گرایشهای رشته مهندسی صنایع، در بخش بحث و بررسی و تجزیهوتحلیل دادهها که خود یکی از فصول اصلی پایان نامه است، ابتدا باید نتایجی را که ارائه کردهاید خلاصه و تجزیهوتحلیل کند. سپس توضیح دهید که یک تفسیر احتمالی فرضیه کلی شما را پشتیبانی میکند.
علاوه بر این برای انجام فصل چهارم پایان نامه و پروپوزال رشته مهندسی صنایع تمامی گرایشها نوع بحث، استدلالهای کلی خود را که در مقدمه ارائه کردید و همچنین نقاط قوت و ضعف مسائل نظری که در رویکرد و تحلیل مسئله مورد استفاده قرار گرفت را مرور کنید. همچنین باید توضیح دهید که چگونه دیدگاه خود را در مورد مسائل در طول انجام تجزیه و تحلیل اصلاح کردهاید.
اگر تحقیقات شما نتایج قابل توجه یا معنیداری نداشت، در اینجا افکار و دیدگاه خود را در مورد اینکه چرا ممکن است این اتفاق بیفتد توضیح دهید و پیشنهاد دهید که چگونه میتوان کارها را متفاوت انجام داد. خواننده را متقاعد کنید که به طور کامل به پیامدهای کار خود فکر کرده و صرف نظر از اینکه آزمایشهای فردی چقدر به نتیجه رسیدهاند، آن را به طور کامل درک کنید. فصل بحث و بررسی جنبه مهمی از انجام پایان نامه رشته مهندسی صنایع در مقطع ارشد و دکتری شما است و باید یافتهها را در یک چشمانداز بزرگتر قرار دهد.
این فصل بهترین بخش برای نشان دادن این است که چقدر در مورد کار خود با دقت فکر کردهاید و چقدر ممکن است تفکر شما در مورد تفاوتهای ظریف و مفاهیم آن پیچیده باشد. همچنین باید مطمئن شوید که یافتههای خود را با نتایج منتشر شده قبلی مقایسه کنید. بنابراین باید بررسی کنید که آیا دادههای شما با یافتههای سایر مطالعات مطابقت دارد؟
نگارش فصل نتیجهگیری
فصل آخر برای انجام و نوشتن پایان نامه و پروپوزال مهندسی صنایع، نگارش بخش نتیجهگیری است. اکنون که بحث و بررسی و تجزیهوتحلیل از نتایج را مورد بحث قرار دادهاید، زمان آن رسیده است که پایان نامه مهندسی صنایع خود را با فصل نتیجهگیری به پایان برسانید. به عبارت دیگر، زمان آن رسیده است که به سوالات تحقیق اصلی خود (از فصل اول) پاسخ دهید. نتیجهگیری کلی خود را به وضوح در این بخش بیان کنید. به این معنی که شما در مورد پیامدهای یافتههای خود بحث میکنید و به سوالات پژوهشی خود پاسخی شفاف میدهید.
در نهایت، شما برای انجام فصل پنجم پایان نامه و پروپوزال رشته مهندسی صنایع تمامی گرایشها باید در مورد محدودیتهای تحقیق خود و همچنین اهمیت این موضوع برای تحقیقات آینده بحث کنید.
هیچ مطالعهای بهخصوص در سطح انجام پایان نامه ارشد و دکترا و تز مهندسی صنایع کامل نیست. کم وکاست تحقیق خود را به بحث بگذارید. شاید روش شما محدود بوده باشد، شاید حجم نمونه شما کوچک بوده باشد. از نقد کار پژوهشی خود نترسید زیرا داوران میخواهند مطمئن شوند که شما میتوانید محدودیتهای کار خود را شناسایی کنید. این یک نقطه قوت است و یک ضعف نیست. برای نگارش بهتر این بخش دانشجویان میتوانند نمونه پایان نامه رشته مهندسی صنایع انجام شده را در کتابخانه دانشگاه بررسی کنند.
بخش منابع
به منظور انجام پایان نامه و پروپوزال مهندسی صنایع در تمامی گرایشها، در این بخش باید اظهارات و ادعاهای واقعی که در سرتاسر بخشهای مقدمه، روشهای تحقیق، نتایج به دست آمده و بحث و بررسی پایان نامه مطرح میکنید را با ارائه استناد به آثار منتشر شده مرتبط پشتیبانی و ارجاع دهی کنید.
فرمت بندی (تمپلیت ، قالب گذاری) پایان نامه رشته مهندسی صنایع
انجام تمامی پایان نامهها و پروپوزالهای رشته مهندسی صنایع نیازمند فرمت بندی خاصی از نظر طول محتوا، سبک نگارش و از این دست است که باید به خوبی رعایت شوند. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع معمولا بین 50 تا 120 صفحه همراه با شکل و نمودار است. اگرچه این عدد از قوانین و اصول نگارش پایان نامه برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری صنایع نیست، اما باید مراقب تجاوز از این محدودیتها در هر جهت باشید. پایان نامههای بسیار طولانی اغلب خیلی ضعیف نوشته، ویرایش و استدلال شدهاند. از سوی دیگر، خواننده ممکن است از کار تحقیقاتی شما انتقاد کند. او ممکن است نتواند تشخیص دهد که آیا مطالب نوشته شده را درک میکنید.
سبک انجام پایان نامه مهندسی صنایع مقطع ارشد و دکتری شما باید مانند یک مقاله ژورنالی معتبر علمی روان و خوانا باشد. از این رو توصیف تجربه شخصی خود (خارج از بخش قدردانی) یا نشان دادن سبک نوشتن خلاقانه شما زیاد کار جالب و مناسبی در فرایند انجام پایان نامه و پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی صنایع نیست.
به خاطر داشته باشید که پایان نامه بر اساس محتوا و اثربخشی نگارش داوری خواهد شد. از این رو نمره علمی کار تحقیقاتی شما ممکن است در صورت بیتوجهی به سبک، فرم، دستور زبان، علائم نگارشی، املا و نقل قولها کاهش بیابد.
قالببندی صفحه و همینطور فونت مورد استفاده در انجام پایان نامه صنایع در مقطع ارشد و دکتری را باید از طریق دستورالعمل ارائهشده توسط دانشگاه محل تحصیل خود بررسی کنید تا بتوانید به خوبی انتظارات داوران و اساتید راهنمای خود را با انجام صفر تا صد پایان نامه ارشد صنایع برآورده کنید. شماره صفحات نیز باید در مرکز پایین صفحه ظاهر شوند و کمی از متن جدا شوند. تمامی صفحات پایان نامه مهندسی صنایع باید شمارهگذاری شوند.
انجام پایان نامه صنایع با موسسه تزمن
تمامی تلاشها و سختکوشیهای یک دانشجوی رشته مهندسی صنایع در طول دوران تحصیل به پایان نامه او به ترم آخر میرسد. اگر شما میخواهید مدرک فارغالتحصیلی خود را بدون هیچگونه مشکلی دریافت کنید، باید یک پایان نامه علمی منسجم به دانشگاه محل تحصیل خود ارائه دهید. از طرفی، انجام نگارش پایان نامه و تز دکتری رشته مهندسی صنایع انرژی و زمان زیادی را از شما میگیرد و بسیاری از دانشجویان به دلایل مختلفی قادر به انجام این کار نخواهند بود.
اگر شما نیز با مشکلاتی در انجام پایان نامه ارشد صنایع و انجام رساله صنایع مواجه هستید، با متخصصین ما در تیم تزمن تماس بگیرید و اجازه دهید تا نویسندگان باتجربه و ماهر ما، شما را در کسب نمرات برتر راهنمایی کنند. با وجود تیم مجرب ما، ارائه یک پایان نامه صنایع با امتیاز علمی بالا دیگر یک رویا نیست.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که نیازها و مشخصات پروژه خود را به ما بگویید. در نهایت ما میتوانیم با دقت بسیار زیادی با مشاوره آموزش انجام پایان نامه مهندسی صنایع صفر تا صد این پروژه تحقیقاتی را برای شما انجام داده و آن را در کمترین زمان با مناسبترین قیمت به شما تحویل بدهیم.
سخن پایانی در رابطه با انجام تز صنایع
در این مقاله در رابطه با انجام پایان نامه صنایع ارشد و دکترا صحبت کردیم. در صورتیکه تمایل به انجام تز صنایع با بهترین کیفیت و بالاترین سرعت دارید همین حالا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. در صورتیکه که رشته شما رشته دیگری است و تمایل به انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و یا انجام تز دکتری رشته خود دارید میتوانید جهت دریافت مشاوره رایگان با ما در ارتباط باشید.