فهرست مطالب
راهنمای ثبت سفارش در تزمن
سوالات متداول
• شما با استفاده از روشهای نام برده میتوانید پروژه خود را ثبت نمایید:
⇐ با استفاده از پرکردن فرم ثبت سفارش که در قسمت بالا تعبیه شده است، اطلاعات خود را ثبت کنید.
⇐ ثبت سفارش مشاوره انجام تز رشته مهندسی کشاورزی از طریق تماس با شماره : 09104503300
⇐ ارسال پیام در تلگرام، واتساپ، ایتا و … که در کنار فرم ثبت سفارش تعبیه شده است.
ابتدا نوع سفارش خود که شامل : پروپوزال، پایان نامه و … خود را تعیین نمایید. موضوع، گرایش و مقطع تحصیلی، شماره همراه و سایر اطلاعات غیرضروری که جهت برآورد هزینه و زمان مورد نیاز است. مانند : نرم افزار مورد نیاز دانشگاه.
هزینه و زمان انجام تز رشته مهندسی کشاورزی پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
هزینه و زمان انجام پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
ما در تزمن 50 درصد از مبلغ انجام پروژه را در ابتدا دریافت میکنیم و 50 درصد را در انتهای انجام تز، لذا شما میتوانید با آسودگی خاطر به ما اعتماد کنید.سابقه 11 ساله تیم تزمن در انجام تز و پایان نامه و پروپوزال یکی از دلایلی است که شما میتوانید با خیال راحت به تیم ما اعتماد کنید.
پایان نامهها توسط متخصصین مجرب هر رشته انجام میشود. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. در هر کدام از این پلنها متخصصانی که تز شما را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند. کارشناسان ما، پس از بررسی پروژه شما، سطح مورد نیازتان را به شما پیشنهاد میکنند.
پایان نامه مهندسی کشاورزی؛ سندی برای تایید دانش و مهارت دانشجویان
انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی ، رساله یا پروژه سال آخر این رشته تحصیلی محبوب و بخش ضروری هر سه دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی کشاورزی است. در بیشتر دانشگاهها، پایان نامه کارشناسی بین 3 تا 6 واحد ارزش دارد. از این رو دانشجویان برای فارغالتحصیلی و اخذ مدرک ممتاز دانشگاهی باید این پروژه تحقیقاتی را با بالاترین نمرات علمی بگذرانند. پایان نامه مهندسی کشاورزی همچنین باید دارای محتوای فنی و تحلیلی قابل توجهی باشد که نشان دهد دانشجو به طور کامل اصول علمی و دانش کافی در این رشته را به دست آورده است.
از آنجایی که این پروژه تحقیقاتی یک تکلیف دانشگاهی بسیار پیچیده است، دانشجویان باید جدا از دانش کافی در رشته مهندسی کشاورزی، مهارتهای نگارشی و ویرایشی بالایی نیز برای انجام پایان نامه و پروپوزال داشته باشند. برخلاف سایر مقالات و تحقیقات دانشگاهی، پایان نامه متن و محتوای بسیار زیادی دارد که باید بر اساس تحقیق عملی یا نظری شما نوشته شود. از طرفی شما در صورت تایید استاد راهنمایتان، در انتخاب موضوع پایان نامه آزاد هستید. اما نکته مهم این است که این موضوع انتخابی شما باید بسیار منحصربهفرد و خاص باشد تا بتواند به پژوهشهای فعلی کمک کند.
تمامی موارد گفتهشده مشکلات بسیار زیادی را برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف به وجود میآورد، بهویژه برای کسانی که به تحقیق مستقل عادت ندارند. با این وجود، این مقاله یک راهنمای دقیق و گامبهگام است تا با صفر تا صد نحوه انتخاب موضوع، نگارش، تدوین، ویرایش و ارائه پروپوزال و پروژه سال آخر مهندسی کشاورزی خود آشنا شویم.
رشته مهندسی کشاورزی را بشناسید
مهندسی کشاورزی را میتوان بهعنوان شاخهای از مجموعه رشتههای مهندسی تعریف کرد که به طراحی ماشینآلات کشاورزی، مکانیابی و برنامهریزی سازههای مزرعه، زهکشی مزرعه، مدیریت و کنترل فرسایش خاک، تامین آب و آبیاری، برقرسانی روستایی و همچنین به مطالعه تولید و فراوری محصولات کشاورزی میپردازد. دروس این رشته متمرکز بر استفاده از دانش فناوری مهندسی و علوم زیستی در مسائل کشاورزی مربوط به نیرو و ماشینآلات، برقرسانی، ساختار، حفاظت از خاک و آب، و فراوری محصولات است.
مهندسان کشاورزی سعی در حل مشکلات کشاورزی در زمینه منابع تغذیه، کارایی ماشینآلات، استفاده از سازهها و تاسیسات، آلودگی و مسائل زیستمحیطی و ذخیرهسازی و فراوری محصولات کشاورزی دارند. وظایف آنها به این صورت است که:
- عوامل محیطی تاثیر گذار بر تولید حیوانات یا محصولات را تغییر میدهند
- بررسی تجهیزات مربوطه برای اطمینان از ایمنی و قابلیت اطمینان آنها
- نظارت بر عملیات ساخت و تولید محصولات کشاورزی
- برنامهریزی و همکاری با مشتریان، پیمانکاران، مشاوران و سایر مهندسان کشاورزی برای اطمینان از نتایج موثر و مطلوب در فرایندهای مربوطه
این مهندسان در بخش کشاورزی، از جمله آبزیپروری (کشاورزی دریایی)، جنگلداری و فراوری مواد غذایی کار میکنند. از طرفی برخی از مهندسان کشاورزی برای توسعه سیستمهای کنترل آبوهوا که بهرهوری دام را افزایش میدهد، کار میکنند. بسیاری از این افراد تلاش میکنند راه حلهای بهتری برای دفع زبالهها ایجاد کنند. همچنین مهندسانی که مهارتهای برنامهنویسی کامپیوتری دارند برای ادغام هوش مصنوعی و سیستمهای مکانی در کشاورزی کار میکنند. بنابراین مهارتهای مهم مهندسان کشاورزی عبارت است از:
- مهارتهای تحلیلی: تجزیهوتحلیل سیستمهای پیچیده
- مهارتهای ارتباطی: درک نیازهای مشتریان، کارگران
- مهارتهای ریاضی: استفاده از ریاضیات پیشرفته برای تحلیل، طراحی و عیبیابی ماشینآلات کشاورزی
- مهارتهای حل مسئله: حل مشکلات موجود در تولیدات کشاورزی
گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی
امروزه رشته مهندسی کشاورزی یکی از محبوبترین رشتههای تحصیلی با بازار کار مناسب در سراسر دنیا به شمار میرود. به همین دلیل آگاهی از گرایشهای مختلف آن و قابلیت هر یک در زمینه مهندسی کشاورزی اهمیت بسیار زیادی دارد. از این رو شما میتوانید با آگاهی بیشتری در گرایش مورد علاقه خود درس بخوانید و در انتهای دوران تحصیل، انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی خود را با بهترین کیفیت و بالاترین نمرات بگذرانید. این رشته گسترده از چندین گرایش تحصیلی مختلف تشکیل شده است که عبارتاند از:
- ترویج و آموزش کشاورزی
- مهندسی تولیدات گیاهی (گیاهان دارویی و معطر)
- زراعت و اصلاح نباتات (زراعت / اصلاح نباتات)
- اقتصاد کشاورزی
- مهندسی ماشینهای کشاورزی
- زیستفناوری (بیوتکنولوژی) کشاورزی
- علوم باغبانی
- گیاهپزشکی
- علوم دامی (دام / طیور)
- علوم و مهندسی خاک
- آبیاری
تعداد واحدها و دروس رشته مهندسی کشاورزی
رشته مهندسی کشاورزی، از رشتههای محبوب مهندسی است که دانشجویان آن به طور کلی در طول تحصیل خود باید 20 واحد دروس عمومی، 31 واحد دروس علوم پایه، 30 واحد دروس اصلی، 54 واحد دروس تخصصی عملی، نظری و اختیاری کشاورزی را آموزش ببینند. دروس ارائهشده در این رشته شامل:
- ترویج و آموزش کشاورزی
- مهندسی تولیدات گیاهی (گیاهان دارویی و معطر)
- زراعت و اصلاح نباتات (زراعت / اصلاح نباتات)
- اقتصاد کشاورزی
- مهندسی ماشینهای کشاورزی
- زیستفناوری (بیوتکنولوژی) کشاورزی
- علوم باغبانی
- گیاهپزشکی
- علوم دامی (دام / طیور)
- علوم و مهندسی خاک
- آبیاری
- تعداد واحدها و دروس رشته مهندسی کشاورزی
رشته مهندسی کشاورزی، از رشتههای محبوب مهندسی است که دانشجویان آن به طور کلی در طول تحصیل خود باید 20 واحد دروس عمومی، 31 واحد دروس علوم پایه، 30 واحد دروس اصلی، 54 واحد دروس تخصصی عملی، نظری و اختیاری کشاورزی را آموزش ببینند. دروس ارائهشده در این رشته شامل:- دروس پایه
- ریاضیات عمومی
- فیزیک عمومی
- شیمی عمومی
- آمار و احتمالات
- برنامهنویسی کامپیوتر
- هواشناسی
- آبیاری عمومی
- اقتصاد کشاورزی
- خاکشناسی عمومی
- زراعت عمومی
- مساحی و نقشهبرداری
- باغبانی عمومی
- عملیات کشاورزی
- زراعت غلات
- آشنایی با کامپیوتر
- دروس اصلی
- آبیاری عمومی
- هوا و اقلیمشناسی
- خاکشناسی عمومی
- باغبانی عمومی
- زراعت عمومی
- طرح آزمایشهای کشاورزی (۱)
- آشنایی با نرمافزارهای تخصصی
- عملیات کشاورزی
- دروس اختصاصی
- طراحی سیستمهای آبیاری سطحی
- طراحی سیستمهای آبیاری تحت فشار
- اصول زهکشی
- طراحی سیستمهای زهکشی
- هیدرولوژی آبهای سطحی
- آبهای زیرزمینی
- نقشهبرداری تکمیلی
- طراحی سازههای آبی (۱)
- اقتصاد مهندسی
- حفاظت آب و خاک
- مکانیک سیالات
- هیدرولیک
- هیدرولیک انهار
- مکانیک خاک
- پایان نامه مهندسی کشاورزی
- دروس اختیاری
- زبان تخصصی
- کیفیت آب
- طراحی شبکههای آبرسانی
- سنجش از راه دور و GIS
- فیزیک خاک
- بتن و بتن مسلح
- طراحی سازههای آبی (۲) –
- هیدرولوژی مهندسی
- رابطه آب و خاک و گیاه
- خاکهای شور و سدیمی
- پمپها و ایستگاههای پمپاژی
- مهندسی رودخانه
- مهندسی آب و فاضلاب
- مدیریت منابع آب
- ارزیابی سیستمهای آبیاری و زهکشی
- برآورد پروژههای آبی
- مصالح و روشهای ساختمانی
- تحلیل سازه
- دروس پایه
پایان نامه مهندسی کشاورزی و انواع آن را بشناسید
انجام پایان نامه کشاورزی، پروژهای تحقیقاتی است که دانش فعلی را از راه حلهای آینده برای مشکلات مهندسی ارتقا میدهد. به عبارتی یک سوال علمی مطرح شده با انگیزه رسیدگی به نیازهای مهندسی کشاورزی است. چهار مورد اساسی در این پایان نامه عبارتاند از:
- مسئله اصلی که باید به آن پاسخ داده شود چیست؟
- راه حلها و تحقیقات قبلی به این مسئله از چه نظر ناکافی هستند؟
- راه حل شما به این مسئله چیست؟
- در مقایسه با راه حلهای قبلی، روش شما چقدر کارآمد است؟
یک پایان نامه اکتشافی میپرسد «ویژگیهای سیستم X چیست؟» به طور معمول X بهعنوان سیستمی برای حل یک مشکل مهندسی در نظر گرفته شده، اما ویژگیهای آن بهاندازه کافی شناختهشده نیست. تازگی در یک پایاننامه اکتشافی از کشف و توصیف ویژگیهای جالب و اجرای فرایند مشاهدهشده به دست میآید.
یک پایان نامه تجربی میپرسد «آیا پیشبینی P توسط نظریه T درست است؟» پیشبینی P باید از نظر علمی جالب و آزمایش کردن آن غیر ضروری باشد. نوآوری در پایان نامه تجربی ناشی از طراحی، اجرا و تجزیه و تحلیل آزمایشات است. شواهد در قالب نتایج و تا حدی بهصورت استدلالهای منطقی هستند.
یک پایان نامه یا تز نظری میپرسد «چه نظریهای بهاندازه کافی مشاهدات O را توضیح میدهد؟» نوآوری در یک تز نظری مربوط به خود نظریه میشود. دلیل اهمیت این نوع پایان نامه، توانایی آن در شرح مشاهداتی است که از قبل غیر قابل توضیح بودند و پیشبینیهایی در مورد سایر ویژگیهای این مشاهدات و مسائل است.
نرمافزارهای کاربردی در انجام پایان نامه کشاورزی
تکمیل و انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی و نوشتن رساله دکتری رشته مهندسی کشاورزی نیازمند صرف وقت، تلاش و فعالیت سخت است. هیچ میانبری برای انجام ندادن پایان نامه در مسیر موفقیت تحقیقاتی شما وجود ندارد. اما مانند هر کار دیگری، راههایی برای بهینهسازی فرایند و کار هوشمندانهتر وجود دارند. تعدادی اپلیکیشن، نرمافزار و خدماتی وجود دارند که کار شما را در طول فرایند تحقیق و نگارش و تدوین پایان نامه کمی آسانتر میکنند که عبارتاند از:
نرمافزار Evernote:
این نرمافزار برای آرشیوبندی و یادداشتبرداری استفاده میشود. شما میتوانید در این برنامه یک متن، قسمت کامل یا بخشی از یک صفحه وب، عکس، یادداشت صوتی یا دستنوشتهای دلخواه را در دستهبندی و پوشه مخصوص به خودشان ذخیره کنید. نرمافزار Evernote یکی از واجبترین برنامههای کاربردی برای نگارش پایان نامه بخصوص برای دانشجویان مقطع ارشد و دکتری است. در Evernote بهراحتی میتوانید یک پایگاه داده از اطلاعات مورد نیازتان بسازید و با یک جستجوی ساده به آن دسترسی پیدا کنید.
نرمافزار Dropbox:
بسیار دیدهایم که دانشجویان به دلیل خرابی درایوهای فلش، هارددیسک و لپتاپهایشان ساعتها، روزها یا حتی هفتهها کار سخت و تلاش خود را در نوشتن پایان نامه از دست میدهند. پس اگر شما نیز از فضای ذخیرهسازی ابری برای ذخیره کار خود استفاده نمیکنید، در معرض خطر بزرگی هستید. فقط کافی است در فضای ابری دراپباکس ثبت نام کنید. این کار نهتنها تضمین میکند که پروژههای شما همیشه به طور ایمن ذخیره میشوند، بلکه کار بر روی چندین دستگاه را نیز آسانتر میکند.
برنامه Word:
برنامههای مختلفی برای پردازش کلمه در هنگام نگارش و انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی وجود دارند. یکی از پرکاربردترین آنها، نرمافزار ورد شرکت مایکروسافت (Microsoft Office Word) است که در تمامی مراحل ویرایش و تدوین نیز به کار میرود.
استاد راهنما و استاد مشاور در انجام پایان نامه کشاورزی
نقش استاد راهنمای انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی این است که شما را در روند پروژه تحقیقاتیتان راهنمایی کند. اساتید راهنما اصولا چندین پایان نامه را از قبل داوری و راهنمایی کردهاند. بنابراین میتوانند به شما در مورد نحوه نگارش، تدوین، ویرایش و نحوه استفاده از منابع معتبر و همچنین انتخاب موضوعی منحصربهفرد برای پایان نامه خود آموزش بدهند. از این رو بیشتر دانشگاهها تمام تلاش خود را میکنند تا در مراحل اولیه یک استاد راهنمای پایان نامه را به دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکترا اختصاص دهند.
نحوه انتخاب موضوع پایان نامه مهندسی کشاورزی
رشته مهندسی کشاورزی حوزه وسیعی از ساخت، تخصیص و اداره کالاهای کشاورزی است. بهعنوان دانشجویی که این رشته را در بهصورت آکادمیک دنبال میکند، انجام پایان نامه امری اجتنابناپذیر است. تهیه و نگارش پایان نامه کار آسانی نیست زیرا یک پروژه تحقیقاتی برای نشاندادن دانش شما در زمینه مهندسی کشاورزی است. از این رو اگر برای سالهایی که در یک دانشگاه تحصیلکردهاید ارزش قائل باشید، تمام تلاش خود را برای انتخاب بهترین موضوع پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی انجام میدهید.
با توجه به اینکه عنوان پایان نامه تنها راهنمای شما برای نوشتن پایان نامه است، انتخاب یک موضوع خوب و مرتبط برای این کار بسیار ضروری است. هنگامی که برای انتخاب موضوع پایان نامه آماده هستید، باید رشته تحصیلی خود را در نظر بگیرید. مهندسی کشاورزی یک رشته تحصیلی وسیع است، به این معنی که انتخاب یک موضوع به بررسی و تحقیقات زیادی نیاز دارد. از جمله زمینههایی که میتوانید موضوع انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی خوبی را انتخاب کنید، عبارتاند از:
- بازرسی عملیات کشاورزی
- پرورش حیوانات
- مدیریت مزرعه
- فنّاوری غذایی
- علوم کشاورزی
بهعنوان یک دانشجو تمامی این زمینهها میتواند برای شما بسیار آشنا باشد. با این وجود، شما بالاخره به یکی از این حوزهها علاقه دارید. پس در همان مورد موضوع خود را انتخاب کنید تا اشتیاق پیدا کنید. این کار نوشتن پایان نامه در مورد موضوع انتخابی را برای شما آسان میکند و شجاعت رویارویی با هر چالشی را به شما میدهد.
باید بدانید که انتخاب مناسب موضوع پایان نامه کشاورزی، تاثیر بسیار زیادی بر فرایند نگارش شما خواهد داشت. یک موضوع خوب منجر به یک پروژه پایان نامه حرفهای میشود. از این رو در ادامه با روشهای پیداکردن و انتخاب موضوع برای پایان نامه کشاورزی آشنا میشویم.
علایق اصلی خود را در نظر بگیرید
از آنجایی که باید هفتهها یا ماهها بر روی انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی خود کار کنید، بهتر است موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید. بهعلاوه، این موضوع میتواند مسیری را که در آینده برای ادامه تحصیل یا شغلتان طی میکنید را شکل دهد. برای این کار از موارد زیر کمک بگیرید که عبارتاند از:
- تمام کلاسها و دروسی را که گذراندهاید مرور کنید.
- به این فکر کنید که چرا رشته تحصیلی مهندسی کشاورزی را برای تحصیل انتخاب کردهاید.
- در نظر بگیرید که دوست دارید در اوقات فراغت خود در مورد چه مطالب مرتبطی مطالعه کنید (مقاله خبری، وبلاگ، کتاب و از این دست مطالب)
- به افرادی فکر کنید که آنها را در حوزه کاری خود تحسین میکنید یا آرزو دارید شبیه آنها باشید. سپس، از خود بپرسید که چه چیزی را در مورد آنها دوست دارید.
- با خود فکر کنید که آیا میخواهید پس از فارغالتحصیلی به تحصیلات آکادمیک خود ادامه دهید؟
دورههای قبلی خود را مرور کنید تا مقالاتی را پیدا کنید که از نوشتن آنها لذت میبردید
ممکن است بتوانید مقالهای را که قبلا بهعنوان بخشی از تکالیف دانشگاهی خود نوشتهاید را در پایان نامه مهندسی کشاورزی خود بگنجانید. مقالاتی را که در ۲ سال آخر تحصیلتان نوشتهاید مرتب کنید و هرکدام که برایتان مطلوب است را انتخاب کنید. به این فکر کنید که چقدر از تحقیق در مورد موضوعی که در مورد آن مینویسید لذت بردید و اینکه کدام موضوعات برای شما آسانتر به نظر میرسیدند.
مسائلی که در مورد آنها در پروژههای گذشته خود کار میکردید را بهعنوان نقطه شروعی برای پایان نامه جدید خود در نظر بگیرید. میتوانید از همان موضوعی که در تحقیقات قبلیتان استفاده میکردید استفاده کنید، یا میتوان از پروژههای قدیمی برای انتخاب موضوع پایان نامههای رشته مهندسی کشاورزی استفاده کرد. دروس گذشته، تکالیفی را که با آنها مشکل داشتید و موضوعات تحقیقی که از آنها متنفر بودید را در نظر بگیرید. سپس، از موضوعاتی مربوط به آنها دوری کنید.
رویدادهای جاری در مورد مهندسی کشاورزی را بررسی کنید
اخبار رویدادهای مربوط به مهندسی کشاورزی را دنبال کنید تا ببینید در حال حاضر در جهان چه مسائلی در این باره وجود دارند. سپس، در یک پایگاه داده دانشگاهی معتبر ایرانی، در مورد رشته تحصیلی یا علایق خود جستجو کنید و نتایج برتر را مرور کنید. به دنبال موضوعاتی بگردید که توجه افراد زیادی را به خود جلب میکنند. این موضوعات ممکن است برای انجام پایان نامه ارشد کشاورزی شما خوب باشد. از این رو به موارد زیر توجه کنید:
- مجلات علمی تحقیقاتی برجسته در زمینه مهندسی کشاورزی را بررسی کنید تا ببینید روند آکادمیک فعلی در این حوزه چگونه است.
- فهرستی از کلمات کلیدی را جستجو کنید تا بتوانید پایان نامههای منتشرشده را در سایتهای مختلف جستجو کنید. با این کار، اکنون شما میدانید چه موضوعاتی قبلا استفاده شدهاند.
به دنبال شکافهای پژوهشی فعلی مهندسی کشاورزی باشید
انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی شما باید یافتههای جدیدی را به رشته تحصیلیتان اضافه کند. با این حال، بررسی تحقیقات فعلی میتواند به دانشجویان در این کار کمک کند. به این صورت که میتوانید بررسی کنید که در کدام حوزهها، بسیاری از سوالات بیپاسخ ماندهاند. سپس همین موضوعات را به لیست موضوعات بالقوه خود اضافه کنید.
نکته قابل توجه این است که شما نیاز نیست به دنبال موضوعی باشید که تابهحال در تحقیقات علمی از آن استفاده نشده باشد، زیرا بررسی آن بسیار دشوار است. بلکه اتفاقا سعی کنید به موضوعات تحقیقشده، اما با دیدگاهی جدید بپردازید. یکی از راهها برای این کار، ترکیب دو یا چند موضوع با هم است.
از اساتید راهنمای خود برای انتخاب موضوع مناسب راهنمایی بگیرید
مربیان شما دانش بسیار زیادی در مورد رشته تحصیلی شما و همچنین تحقیقات قبلی و فعلی دارند. علاوه بر این، آنها احتمالا چیزهای زیادی در مورد شخص شما و علایق علمیتان میدانند. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا بهترین مسیرهای مطالعه را پیدا کنید، بنابراین بهترین کار این است که اهداف خود را به آنها بگویید و از آنها راهنمایی بخواهید.
موضوعات پیشنهادی برای انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی
از آنجایی که رشته مهندسی کشاورزی بسیار گسترده است، انتخاب موضوعات مناسب و منحصربهفرد برای پایان نامه مهندسی کشاورزی، ممکن است برای بسیاری از دانشجویان چالشبرانگیز باشد. اما به دلیل طیف وسیعی از موضوعات مختلف در این حوزه به برخی موضوعات پیشنهادی اشاره میکنیم که عبارتاند از:
- ارزیابی تاثیر وسعت زمین بر هدررفت خاک در اثر فرسایش
- تاثیر مقادیر مختلف سرگین گاو بر خواص فیزیوشیمیایی خاک و رشد و عملکرد خیار
- ساخت مخزن آب با ظرفیت ۵۰۰ لیتر
- خواص فیزیکی و مکانیکی شالیزار نریکا (برنج)
- تعیین ویژگیهای بستهبندی و نگهداری بهینه گاری بستهبندیشده
- مکانیزاسیون کشاورزی در نیجریه
- تجزیه و تحلیل اقتصادی آبشیرینکن اسمز معکوس برای کاربردهای آبیاری کشاورزی
- تأثیر سیاست پولی بر بازده کشاورزی در نیجریه
- تبدیل حرارتی پوسته هسته خرما و فیبر میوه مزوکارپ به سوخت
- ارزیابی تأثیر پساب فاضلاب تصفیه نشده بر روی زمینهای مزرعه
- مقایسه تولید کربن از ذرت، پوسته مغزی و پوسته نارگیل
- فراوری کاساوا و گزینه بازاریابی برای توسعه پایدار کشاورزی
- ۳ نکته در مدیریت زبالههای جامد: کاهش، استفاده مجدد و بازیافت
- مطالعه موردی شرکت تولید بطری کوکاکولا نیجریه
- ارزیابی اثرات سیلابی بر سه رقم برنج (مطالعه موردی آباکالیکی، ایالت آبونی)
- ساخت یک سیستم آبیاری قطرهای کمهزینه برای تولید خربزه
- طراحی، ساخت و آزمایش خشککن خورشیدی
- ساخت و بستهبندی آبمیوه در ظرف پلاستیکی
- کنسرو کردن خمیر انبه و برشهای انبه
- ساخت دستگاه خشککن بذر خورشیدی
- ساخت سیستم آبیاری خورشیدی
- سیستم پمپاژ آب کشاورزی با انرژی خورشیدی با ردیابی خودکار
- ساخت دستگاه بذرپاش خورشیدی
- جرثقیل خودکار سنجش سطح آب
- دروگر شلتوک
- دستگاه برداشت فندق
- گاوآهن اسکنه
- سمپاش درخت نارگیل
- ساخت خشککن بذر خورشیدی با ردیابی خودکار
- ساخت دستگاه گریدر گوجهفرنگی
- سیستم کنترل خودکار رطوبت و نور برای باغ
- ساخت تریلر مدرن ۳ محوره هیدرولیک
- ساخت دستگاه برش سبزیجات
مراحل نوشتن و فرمتبندی انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی
ساختار و فرمت منطقی متن انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی شما، کلیدی برای ارتباط علمی موثر و انتشار دانش است. ساختار یک پایان نامه بسیار شبیه ساختار سایر متون علمی از جمله مقالات و پروپوزال است. از این رو فرمتبندی یک پایان نامه منسجم معمولا بهصورت زیر است:
- صفحه عنوان
- چکیده
- پیش گفتار
- فهرست اختصارات و نمادها
- مقدمه
- پیشینه تحقیقاتی
- روش تحقیق و مواد
- نتایج و تجزیه و تحلیل (احتمالا به فصلهای جداگانه تقسیم میشود)
- نتیجهگیری
- منابع
- ضمائم (در صورت وجود)
عناوین فصلهای ۱ تا ۵ فقط بهعنوان مثالی برای پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی فرمتبندی (تمپلیت، قالب گذاری) ارائهشده است و به دانشجویان توصیه میشود که از عناوینی استفاده کنند که محتوای واقعی را به بهترین نحو توصیف میکند. در صورت لزوم میتوانید فصلها و زیر فصلهای بیشتری را به پایان نامه مهندسی کشاورزی خود اضافه کنید. همچنین میتوانید پایان نامه را با یک مقدمه کوتاه شروع کنید، اما سپس باید برای هر فصل یک مقدمه مشابه و کوتاه بیاورید. تمامی فصول میتوانند با خلاصه یا جداولی که نکات اصلی محتوای آن بخش را در بر میگیرد به پایان برسند.
فرمت و محتوای پایان نامه شما ممکن است متفاوت باشد، بهعنوان مثال، اگر در حال نگارش پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی هستید، در چنین مواردی لطفا قبل از نوشتن، برای مشاوره در مورد ساختار پایان نامه با استاد راهنما یا مشاور خود مشورت کنید. معمولا میانگین طول پایان نامه کارشناسی ۱۸ تا ۲۸ صفحه و پایان نامه کارشناسی ارشد ۵۵ تا ۷۵ صفحه است. همچنین پایان نامه و رساله دکتری نیز ممکن است ۳۰ تا ۲۰۰ صفحه باشد.
نگارش مقدمه
یک مقدمه مناسب در پایان نامه مهندسی کشاورزی، علاوه بر اینکه توجه خواننده را جلب میکند، موضوع را مشخص و خواننده را برای مطالعه ادامه محتوا آماده میکند. مقدمه به عبارتی اهداف و سوالات تحقیق شما و روشهای دستیابی به آنها را مشخص میکند. این بخش باید حاوی ارجاعات کوتاهی به تحقیقات قبلی مرتبط با پایان نامه شما باشد تا نشان دهد که کار شما بر اساس تحقیقات موجود است.
مقدمه دیدی کل خواننده در مورد پایان نامه شما را شکل میدهد. به همین دلیل است که در مقدمه باید به طور خلاصه محتوا و ساختار پایان نامه خود را توضیح دهید و نحوه ارتباط فصول مختلف با یکدیگر را مشخص کنید. با این حال، مقدمه نباید حاوی توضیحات مفصلی از روش تحقیق، یافتهها، نتیجهگیری یا توصیههایی برای تحقیقات بیشتر باشد. مقدمه نهایتا 2 تا 4 صفحه است. هنگام نوشتن مقدمه، نمیتوانید تصور کنید که خواننده با جزئیات یا اصطلاحات تخصصی رشته مهندسی کشاورزی آشنا است. بنابراین مقدمه شما باید متمرکز باشد.
نگارش پیشینه پژوهش
اکنون که با فصل مقدمه، روند روشنی را برای پایان نامه مهندسی کشاورزی خود تعیین کردهاید، گام بعدی پیشینه پژوهش است. در این فصل، تحقیقات موجود از جمله مقالات، مجلات دانشگاهی و انتشارات صنعتی با کیفیت بالا و معتبر را با هدف درک سوالات زیر تجزیه و تحلیل کنید:
- تحقیقات در حال حاضر در مورد موضوعی که شما در حال بررسی آن هستید چه میگوید؟
- آیا تحقیقات در این زمینه کم است؟ آیا اختلافنظرهایی وجود دارند؟
- تحقیقات شما چگونه با مسائل علمی بزرگتر در ارتباط است؟
- روش تحقیق مطالعات قبلی چگونه به توسعه پژوهش شما کمک میکند؟
بسته به ماهیت مطالعه خود، میتوانید یک چارچوب مفهومی را در پایان فصل پیشینه پژوهش خود ارائه دهید که آن را در تحقیقات واقعی خود آزمایش خواهید کرد. با این حال، برخی از دانشگاهها دستورالعملهای مخصوص خود را دارند و از شما میخواهند که روی برخی از این زمینهها بیشتر تمرکز کنید. از این رو، مهم است که با استاد راهنما یا سرپرست خود صحبت کنید، بهطوری که دقیقا بدانید، فصل پیشینه پژوهش پایان نامه شما باید چه انتظاراتی را برآورده کند.
نگارش روش تحقیق
اکنون که وضعیت فعلی دانش و پژوهش را در فصل قبلی پایان نامه مهندسی کشاورزی خود بررسی کردید و با نظریهها، مدلها و چارچوبهای کلیدی موجود آشنا شدید، زمان آن رسیده است که تحقیقات خود را مطرح کنید. وارد فصل روش تحقیق شوید که علمیترین فصل و بخش کلیدی ساختار پایان نامه شما است. در این قسمت، شما باید به دو سوال مهم بپردازید که عبارتاند از:
- چگونه تحقیق خود را انجام میدهید (طرح تحقیق مورد نظر شما چیست)؟
- چرا روش تحقیقاتی خود را به این شکل انتخاب کردهاید؟
به یاد داشته باشید که پایان نامه درجه اول در مورد توسعه و نشاندادن مهارتهای پژوهشی شما است. پس داوران میخواهند مطمئن شوند که شما میدانید از کدام روشها برای تحقیقات خود استفاده کنید، میتوانید به وضوح دلیل انتخاب خود را بیان کنید و با چگونگی اجرا موثر آنها آشنا هستید. نکته مهم این است که فصل روش تحقیق به جزئیات بسیاری نیاز دارد. پس دقیقا بگویید که چه کاری را با چه کسی، در چه زمانی و به چه مدت در طول تحقیقات خود انجام میدهید.
جالب است بدانید که پس از جمعآوری و تجزیه و تحلیل دادههای خود و بازنگری پایان نامه و نیز بر اساس تغییراتی که ایجاد کردهاید، احتمالا مجددا به این فصل باز میگردید. طبیعی است که ممکن است نیاز باشد تا شما یک تکنیک تجزیه و تحلیل متفاوت به این بخش اضافه کنید و یا یک تکنیک قدیمی را حذف کنید.
نگارش تجزیهوتحلیل دادهها
پس از اینکه دادههای خود را جمعآوری کردید کافی است در این فصل از پایان نامه مهندسی کشاورزی به روشهای کیفی، کمی یا ترکیبی، نتایج تجزیه و تحلیل خود را ارائه دهید. از این رو، فصل چهارم پایان نامه برای بحث در مورد معنای دادهها نیست، بلکه صرفا ارائه تجزیهوتحلیل و شرح دادهها است. به عبارت دیگر، یک فصل تحلیلی است که معنی آن در فصلی جداگانه مورد بحث قرار میگیرد. با این حال، برخی از دانشگاهها از شما میخواهند که این فصول را با هم ترکیب کنید، بهطوری که همزمان تجزیه و تحلیل دادهها را ارائه دهید و آنها را نیز تفسیر کنید.
سخن پایانی در رابطه با انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی
در این مقاله در رابطه با انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی صحبت کردیم. در صورتی که تمایل به انجام تز ارشد کشاورزی و یا انجام رساله دکتری کشاورزی دارید و همین حالا با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و پس از دریافت مشاوره کامل ثبت سفارش انجام پایان نامه کشاورزی خود را انجام دهید. و به این نکته توجه نمایید که ما در تزمن قادر به انجام پایان نامه ارشد و انجام پایان نامه دکتری هستیم در صورتی که به دنبال موسسه ای هستید که تز ارشد و یا رساله دکتری شما را به بهترین نحو و با مناسب ترین قیمت انجام دهد میتوانید با ما در ارتباط باشید.