فهرست مطالب
راهنمای ثبت سفارش در تِزمن
سوالات متداول
• شما با استفاده از روشهای نام برده میتوانید پروژه خود را ثبت نمایید:
⇐ با استفاده از پرکردن فرم ثبت سفارش که در قسمت بالا تعبیه شده است، اطلاعات خود را ثبت کنید.
⇐ ثبت سفارش مشاوره انجام پروپوزال رشته علوم تغذیه اطلاعات از طریق تماس با شماره : 09104503300
⇐ ارسال پیام در تلگرام، واتساپ، ایتا و … که در کنار فرم ثبت سفارش تعبیه شده است.
ابتدا نوع سفارش خود که شامل : پروپوزال، پایان نامه و … خود را تعیین نمایید. موضوع، گرایش و مقطع تحصیلی، شماره همراه و سایر اطلاعات غیرضروری که جهت برآورد هزینه و زمان مورد نیاز است. مانند : نرم افزار مورد نیاز دانشگاه.
هزینه و زمان انجام پروپوزال رشته علوم تغذیه پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
هزینه و زمان انجام پروپوزال رشته علوم تغذیه پس از بررسی موضوع پایان نامه به مشتریان و دانشجویان عزیز اعلام خواهد شد. در صورتی که تمایل دارید پروژه شما سریعتر انجام شود حتما این مورد را به کارشناسان ما اطلاع دهید.
پروپوزال های شما، توسط متخصصین مجرب رشته خودتان انجام میشوند. تمامی پروژه ها در 4 سطح کیفی مختلف شامل “برنزی”، “نقرهای”، “طلایی” و “الماس” انجام میشوند. در هر کدام از این پلنها متخصصانی که تز شما را انجام میدهند، از دانش، مهارت و تجربههای متناسب با آن سطح برخوردار هستند. کارشناسان ما، پس از بررسی پروژه شما، سطح مورد نیازتان را به شما پیشنهاد میکنند.
ما در تزمن 50 درصد از مبلغ انجام پروژه را در ابتدا دریافت میکنیم و 50 درصد را در انتهای انجام تز، لذا شما میتوانید با آسودگی خاطر به ما اعتماد کنید.سابقه 11 ساله تیم تزمن در انجام تز و پایان نامه و پروپوزال یکی از دلایلی است که شما میتوانید با خیال راحت به تیم ما اعتماد کنید.
انجام پروپوزال علوم تغذیه؛ آغازی بر مسیر نگارش موفق پایان نامه
اگر شما نیز جزو آن دسته از دانشجویان رشته علوم تغذیه هستید که تمامی فعالیتها و تکالیف درسی دوره تحصیلی خود را تمام و امتحانات مربوط به تمامی دروس را پاس کردهاید، اکنون زمان آن رسیده است که یک پروپوزال دانشجویی علوم تغذیه تهیه و ارائه دهید. بیشتر دانشجویان به طور معمول میدانند که میخواهند بر روی چه چیزی کار کنند، اما نمیدانند انجام پروپوزال ارشد و دکتری چیست و یا انجام پروپوزال علوم تغذیه ارشد و دکتری و کارشناسی چگونه است.
انجام پروپوزال علوم تغذیه تکلیفی الزامی در قالب یک پیشنهاد پروژه، به منظور آمادگی هرچه بیشتر دانشجو است. در واقع این پروژه آغازی برای مسیر نگارش، ویرایش و تدوین پایان نامه علوم تغذیه است. باید اشاره کرد در صورتی که انجام پروپوزال علوم تغذیه به درستی تکمیل شود، میتواند راهنماییهایی را به شما ارائه دهد تا در هنگام نوشتن قسمت اصلی تحقیقات تز یا رساله خود از آن استفاده کنید.
باید اشاره کرد که برای نوشتن پروپوزال علوم تغذیه در تمامی گرایشات، نیازی به ارائه روش تحقیق و جزئیات دقیق از تحقیقات خود نخواهید داشت. چرا که به طور معمول در طول مسیر پژوهش و نگارش، تغییرات زیادی در این فرآیند اتفاق میافتد. حتی ممکن است سوال اصلی تحقیق به طور کامل تغییر کند و شواهد کافی برای حمایت از استدلال اصلی پروژه وجود نداشته باشد، یا به طور مثال موضوع انتخابی پروپوزال کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه شما بسیار گسترده و غیر کاربردی است.
اگر زمان نوشتن پروپوزال ارشد علوم تغذیه و ویرایش پروپوزال رشته علوم تغذیه شما رسیده باشد، به احتمال زیاد مانند بسیاری از دانشجویان نمیدانید که پیشنهاد پروژه چیست؟ چگونه باید ارائه شود؟ و از چه بخشهای تشکیل شده است؟ از این رو در این مطلب با مراحل انجام پروپوزال علوم تغذیه، دلیل اهمیت آن و ارائه خدمات پروپوزال علوم تغذیه در موسسه تزمن آشنا میشویم.
پروپوزال علوم تغذیه و دلیل اهمیت این پیشنهاد پروژه چیست؟
نگارش پروپوزال علوم تغذیه و اصلاح پروپوزال علوم تغذیه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، تنها یک تکلیف کلاسی یا یک مقاله علمی پژوهشی ساده نیست. این پروژه آکادمیک ممکن است پیچیدهترین و مهمترین نقطه عطف و الزام در طول دوره تحصیلی شما باشد. هدف از انجام پروپوزال نویسی علوم تغذیه میتواند متفاوت باشد.
اولین هدف از انجام صفر تا صد پروپوزال علوم تغذیه، متقاعد کردن کمیته علمی و هیات داوران (و هرکس دیگری که باید پروپوزال را تصویب کند) برای این منظور است که آماده شروع انجام تحقیقات و نگارش پایان نامه هستید. در واقع انجام پروپوزال نویسی رشته علوم تغذیه به منزله ایجاد یک قرارداد بین شما و کمیته تحصیلی دانشگاه شما در مورد این است که پایان نامه شما چگونه به نظر میرسد و چه نوع تحقیقاتی باید انجام دهید تا آن را به شکل رضایت بخشی تکمیل کنید.
به بیانی ساده هدف اصلی انجام پروپوزال proposal علوم تغذیه در تمامی گرایشها این است که اجازه انجام تحقیقات گسترده و نگارش یک پایان نامه را تحت پارامترهای توضیح داده شده در پروپوزال داشته باشید. اگر به طور مثال کمیته دانشگاه محل تحصیل، پروپوزال ارشد علوم تغذیه شما را بپذیرد، به این معنی است که آنها طرح پایان نامه شما را تایید میکنند. پیروی از طرح و انجام پروپوزال علوم تغذیه به شکل درست، عملا تضمین کننده دفاع روان از پایان نامه است. البته باید اشاره کرد که هیچ طرحی کامل و قطعی برای انجام پروپوزال علوم تغذیه در تمامی گرایشها وجود ندارد.
نکته جالب توجه این که هدف دیگر انجام پروپوزال علوم تغذیه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، تهیه پایان نامههایی است که به کمک هزینههای تحقیقاتی نیاز دارند. یک پروپوزال تحقیقاتی خوب اولین پیشنویس برای تایید و اخذ کمک هزینه تحقیقاتی میباشد.
صفر تا صد انجام پروپوزال نویسی علوم تغذیه در چند صفحه است؟
باید اشاره کرد که هیچ دستورالعمل کامل و مشخصی در مورد انجام پروپوزال کارشناسی ارشد علوم تغذیه و انجام proposal علوم تغذیه ارشد وجود ندارد. با این حال نکته جالب توجه این است که باید بررسی کنید که آیا دانشگاه محل تحصیل شما محدودیتی برای طول صفحه و تعداد کلمات مورد نیاز برای نوشتن پروپوزال علوم تغذیه در مقاطع ارشد و دکترا و یا در برخی موارد انجام پروپوزال دانشجویی کارشناسی علوم تغذیه دارد یا خیر.
نکته مهم برای موفقیت در طور فرایند انجام پروپوزال دانشجویی علوم تغذیه تحصیلات تکمیلی، تهیه و ایجاد یک برنامه دقیق و اصولی برای انجام پروپوزال ارشد و دکتری علوم تغذیه خود است. تعداد کلمات اهمیت کمتری در انجام پروپوزال علوم تغذیه کارشناسی ارشد و انجام پروپوزال علوم تغذیه دکتری (P.h.D) دارد، اما با این حال مطمئن شوید که پروژه شما مختصر و واضح باشد. توجه داشته باشید است که به طور معمول پروپوزال معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ صفحه است.
بخشبندی پروپوزال علوم تغذیه
انجام حرفهای پروپوزال نویسی علوم تغذیه به این صورت است که باید در قالب بخشهایی سازمانیافته و اصولی تهیه و تنظیم شود. البته باید اشاره کرد که قاعده ثابتی برای بخشهای مربوط به سازماندهی انجام proposal رشته علوم تغذیه وجود ندارد و ممکن است بر اساس موضوع و نوع تحقیقات به بخشهای مختلفی نگارش شوند. در نتیجه پروپوزال بسته به دانشگاه محل تحصیل دانشجویان، ساختاربندیهای مختلفی دارند. اما باید اشاره کرد که به طور کلی انجام پروپوزال دانشجویی رشته علوم تغذیه باید شامل بخشهای زیر باشد:
- عناوین یا صفحات عنوانی که شرح تحقیق را ارائه میدهند
- توضیح و شرح تحقیق پیشنهادی و پیشینه آن
- طرح کلی پروژه تحقیقاتی
- مروری بر مطالعات پژوهشهای کلیدی در این زمینه
- شرح طرح و روش تحقیق پیشنهادی
اگر در هنگام نوشتن و ویرایش پروپوزال ارشد علوم تغذیه و انجام پروپوزال دکتری علوم تغذیه، این بخشها را به خوبی در نظر بگیرید، یک طرح کلی برای انجام تخصصی پروپوزال رشته علوم تغذیه خواهید داشت. از این رو در ادامه نگاهی دقیقتر به نحوه نوشتن پروپوزال علوم تغذیه و الزامات مربوط به هر بخش میاندازیم تا نمونه پروپوزال کارشناسی و ارشد و دکتری علوم تغذیه به اندازه ایده اصلی تحقیقات پایان نامه شما قوی باشد.
بیانیه پایان نامه در انجام پروپوزال علوم تغذیه
نوشتن پروپوزال علوم تغذیه درجه یک و استاندارد، نیازمند یک بیانیه پایان نامه است. این بخش به طور کلی اولین بخش در پروپوزال شما نیست، اما مهمترین مورد است. باید اشاره کرد که بیانیه برای نشان دادن این است که شما مطلب و حرف خاصی برای ارائه، مهارت کافی برای پاسخ به یک مشکل مهم و بنابراین پاسخگویی به سوال اصلی پایان نامه خود بر اساس یک هدف هدایت شده را دارید.
توانایی ایجاد یک بیانیه کاربردی و مناسب، بخش مهمی از انجام پروپوزال ارشد علوم تغذیه و انجام پروپوزال دکتری علوم تغذیه و استدلال کلی این پیشنهاد پروژه پایان نامه است. به این دلیل که هدف اصلی این بخش متقاعد کردن داوران در این زمینه است که شما آماده نوشتن پایان نامه هستید.
باید اشاره کرد که قبل از نگارش پایان نامه و حداقل قبل از انجام برخی از فعالیتهای عملی تحقیقاتی، انجام proposal علوم تغذیه تا حدی بهعنوان یک فرضیه خواهد بود. از این رو ممکن است در طول مسیر انجام پایان نامه تا حدودی آن را اصلاح کنید. اما توانایی ارائه یک پایان نامه مرتبط با بیانیه پروپوزال، بخش کلیدی این کار است.
پایان نامه باید پاسخی به یک سوال مشخص یا راه حلی برای یک مشکل مشخص باشد. به طور معمول، بیانیه اولیه مربوط به این سوال یا مشکل، قبل از بیانیه پایان نامه در هنگام نوشتن پروپوزال فوق لیسانس علوم تغذیه و نوشتن پروپوزال دکتری علوم تغذیه ارائه میشود. از خود بپرسید: با انجام proposal علوم تغذیه به دنبال چه چیزی هستید؟ چه نیازی را برطرف میکند؟ کدام کنجکاوی را رفع میکند؟ پاسخ به این سوالات به شما کمک میکند تا مشکل یا سؤالی را بیان کنید که پروژه شما قرار است به آن پاسخ دهد.
بخش مقدمه
تمامی محققان و دانشجویانی که به دنبال انجام تحقیقات گسترده برای پایان نامه خود هستند، معمولا برای دریافت تاییدیه تکمیل تحقیقات مستقل خود، به بررسی نمونه انجام پروپوزال کارشناسی ارشد و دکتری علوم تغذیه و نگارش و اصلاح پروپوزال دانشجویی علوم تغذیه منحصربهفرد نیاز دارند. اولین مرحله از نوشتن پروپوزال علوم تغذیه تک صفحهای و یا چندصفحهای (حتی پیش از بخش بیانیه پایان نامه)، ایجاد بخش مقدمه است. اگرچه این بخش تنها یک مقدمه کوتاه است، اما باید آن را سرآغاز بحثی روشنگرانه در مورد اهمیت موضوعی بدانیم که شایسته توجه است.
خوانندگان شما باید پس از خواندن مقدمه، آنچه را که میخواهید به آن برسید را به طور کامل درک کنند. علاوه بر این، آنها باید قادر به درک اصرار شما برای موضوع انتخابی و علاقه واقعی به نتیجه احتمالی تحقیق اصلی شما باشند.
در بخش مقدمه، باید به سوالات زیر در طول سه تا چهار پاراگراف پاسخ دهید:
- پروژه شما به چه طریقی به موضوع اصلی تحقیقات میپردازد؟
- آیا انتخاب موضوع پروپوزال علوم تغذیه شما در حوزه گرایش تحصیلیتان قرار میگیرد؟
- برای بررسی سوالات تحقیق پ از چه روشی باید استفاده کرد؟
- اهمیت این مطالعه چیست؟
- چه تاثیری بر دانشگاه و جامعه آکادمیک دارد؟
- پیامدهای بالقوه تحقیق پیشنهادی برای شخصی که پروپوزال را بررسی میکند چیست؟
بررسی پیشینه پژوهشی
بخش پیشینه پژوهشی در زمان انجام پروپوزال کارشناسی ارشد و دکتری (Phd) علوم تغذیه، مربوط به مروری بر مجموعه پژوهشهای قبلی انجام شده است که تحقیق شما آنها را کامل و یا به آن کمک خواهد کرد. یک پیشینه پژوهشی منسجم و اصولی، توضیحی در مورد منطق پیشنهاد تحقیقات گسترده پایان نامه و اهمیت آن در این بخش را به خوانندگان پروژه نشان میدهد. پایان نامه موفقیتآمیز پیشرفتی در برخی از زمینههای دانش و صنعت و همچنین کمک کوچکی به بحثهای ناتمام علمی است که در حوزههای تحصیلی علوم تغذیه وجود دارد.
بررسی پیشینه پژوهشی، اولین قدم برای این است که بگویید در چه حوزهای از دانش یا بخشی از پژوهشات مشارکت دارید. اگر نمیتوانید زمینهای را که در آن مشارکت میکنید شناسایی کنید، نگرانی جدی در مورد توانایی شما برای مشارکت قابل توجه برای داوران ایجاد میکند. باز هم اشاره میکنیم که این بخش، فقط یک الزام رسمی برای اشاره به پژوهشات مشابه نیست، بلکه برای نشان دادن این است که چقدر کار تحقیقاتی شما مورد توجه سایر افراد در سراسر دنیا است.
از جمله مواردی که باید در بخش پیشینه تحقیقات پوشش دهید عبارتاند از:
- توضیح دقیقی از هدف و مشکل مطالعه ارائه دهید. سوالات تحقیقاتی چندبعدی یا میانرشتهای اغلب به این توضیحات نیاز دارند
- هدف تحقیق پیشنهادی خود را مشخص کنید و مزایای انجام تحقیقات خود را شرح دهید
- مسائل یا مشکلات عمدهای را مشخص کنید که قرار است در مورد آنها بحث شود
- اطمینان حاصل کنید که چگونه تحقیقات شما به نظریههای موجود مرتبط با مشکل مربوط به تحقیقات و مطالعه کمک میکند
- روش انجام تحقیقات از جمله منبع دادهها و روش تجزیهوتحلیل خود را شرح دهید
- برای عدم ایجاد حس جهتگیری برای تحقیقات خود، محدوده و حوزه مربوط به پروپوزال را مشخص کنید
- در صورت لزوم تعریف مفاهیم یا اصطلاحات کلیدی توصیه میشود
اهمیت انجام پروژه
انجام پروپوزال کارشناسی ارشد علوم تغذیه و انجام پروپوزال دکتری علوم تغذیه شما همچنین باید با هدف این توضیح باشد که چرا پروژه پایان نامه شما قابل توجه است و چرا در وهله اول ارزش دنبال کردن دارد. بر اساس انتظارات جامعه آکادمیک، دو دلیل برای انجام صفر تا صد پروپوزال علوم تغذیه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری وجود دارد. اول اینکه نشان دهد تحقیقات اصلی شما شایستگیهای فکری لازم و پتانسیل ارتقا دانش یا پژوهشات علمی در یک زمینه را دارد. این در حالی است که تاثیرات گستردهتر این پروژه، پتانسیل ایجاد منافع بسیار زیاد برای جامعه است.
از جمله سوالاتی که در بخش اهمیت انجام پروژه باید به آنها پاسخ دهید عبارتاند از:
- چگونه تحقیقات شما به حوزه موضوعی انتخاب شده شما اضافه میکنید؟
- پایان نامه شما چگونه تاثیر جالب و ارزشمندی خواهد داشت؟
- آیا جای خالی را پر میکند؟
- آیا یک اشتباه را اصلاح کنید؟
- آیا یک نظریه از پیش ثابت شده را به یک دامنه جدید گسترش میدهید؟
- آیا تحقیقات شما فراتر از مشارکت در تحقیقات علمی تفاوتی ایجاد خواهد کرد؟
پاسخ شما به این سوالات در هنگام انجام پروپوزالهای دانشجویی علوم تغذیه به شما کمک میکند تا اهمیت پروژه خود را بیان کنید. همچنین توضیح میدهد که آیا اهمیت پروپوزال ارتباط نزدیکی با بیان مساله یا سوال اصلی پژوهش دارد یا خیر. هدف نگارش پروپوزال علوم تغذیه و ویرایش پروپوزال دانشجویی علوم تغذیه فوق لیسانس و دکتری، ارائه یک استدلال قانع کننده برای تحقیقات گستردهتر پایان نامه شما است.
این بخش از انجام نگارش پروپوزال علوم تغذیه شما نیز با بررسی پیشینه پژوهشی در ارتباط است. در بسیاری از پروپوزالها، این دو بخش ادغام میشوند، در حالی که در برخی دیگر ممکن است پس از بررسی پیشینه پژوهشی، بخش اهمیت انجام پروژه را بهصورت مجزا بیان کنند.
بخش بودجهبندی
نوشتن و انجام پروپوزال علوم تغذیه مقطع کارشناسی و لیسانس، ارشد و نیز دکتری این رشته در تمامی دانشگاهها، به برنامهریزی بودجه دقیق توسط دانشجویان نیازی ندارد، اما برخی از دانشگاهها و پروژهها به آن نیاز دارند. به منظور درخواست کمکهزینه تحقیقاتی، احتمالا باید بودجه جامعی را در نظر بگیرید و هزینههای مربوط به هر جز اصلی را بیان کنید. نکته قابل توجه این است که باید مطمئن شوید دپارتمان تامین مالی دانشگاه یا موسسه آموزش عالی شما، هزینههای مورد نیاز برای انجام تحقیقات را پوشش میدهد و اینکه کدام موارد را شامل میشود.
از جمله مواردی که برای نگارش بخش بودجهبندی باید لحاظ کنید عبارتاند از:
- برای تکمیل مطالعه به طور کامل، چه مقدار پول نیاز دارید؟
- نحوه تعیین میزان مبلغ ذکر شده را شرح دهید
- هنگام انجام تحقیقات، نمیتوانید برای تمامی روشها و ابزاری که نیاز دارید فاکتور رسمی ارائه کنید. با وجود این همه خدماتی که برچسب قیمتی ندارند، چگونه میتوانید بودجه درخواست کنید؟ در این صورت موارد زیر را در نظر بگیرید:
- آیا پروژه شما نیاز به دسترسی به برنامهها یا راه حلهای نرمافزاری دارد؟ آیا نیاز به نصب یا آموزش ابزار فناوری دارید؟
- چقدر برای مطالعه تحقیقاتی خود وقت خواهید گذاشت؟ آیا برای انجام تحقیقات نیاز به مرخصی از محل کار دارید؟
- آیا برای ملاقات با پاسخدهندگان یا جمعآوری دادهها نیاز به سفر به مکانهای خاصی دارید؟ به چه قیمتی؟
- آیا برای مطالعهای که پیشنهاد میکنید به دنبال دستیاران پژوهشی خواهید بود؟
پاسخ دقیق و شفاف به سوالات ذکر شده، این امکان را برای دانشجویان به وجود میآورد که بودجه مورد نیاز را محاسبه کنند و همچنین بتوانید تخمین بزنند که در مواقع اضطراری به چه مقدار پول بیشتری نیاز دارند و این بخش را به راحتی و با دقت کافی هنگام انجام پروپوزالهای دانشجویی علوم تغذیه کارشناسی ارشد، در این پروژه درج کنند.
برنامهریزی و زمانبندی
شما باید یک برنامه واقعبینانه و مختصر برای تحقیق خود در هنگام نگارش پروپوزال ارشد و دکتری علوم تغذیه شرح دهید. به این دلیل که باید بتوانید برنامه تحصیلی خود را در بازه زمانی تعیینشده به پایان برسانید. از این رو باید یک جدول زمانی شامل یک سری اهداف مشخص را در نظر بگیرید که باید برای برآورده کردن تمامی الزامات تحقیق علمی خود تکمیل کنید. این فرآیند با تحقیقات اولیه آغاز میشود و با ویرایش نهایی به پایان میرسد. همچنین تاریخ تکمیل برای هر مرحله مورد نیاز است.
باید اشاره کرد که حتما زمانبندی نسبی از تمامی فرایندهای نگارشی و تحقیقاتی که انجام خواهید داد را بیان کنید. همچنین توصیه میشود که سایر رویدادهای تحقیقاتی مرتبط از جمله نگارش مقاله یا از این دست نیز در این بخش ذکر شود. علاوه بر این، یک محقق باید در صورت لزوم جدول زمانی خود را به طور منظم بهروز کند، به این دلیل که این جدول یک سند ثابت نیست.
اشتباهات رایج در انجام پروپوزال علوم تغذیه
طبق آمار گزارش شده از وزارت علوم، نرخ رد مجلات و ژورنالها و عدم فارغالتحصیلی دانشجویان از دانشگاههای معتبر بسیار زیاد است، هنگام نوشتن و ادیت پروپوزال لیسانس علوم تغذیه و ارائه این پروژه باید از اشتباهات رایج در زمینه نگارش و ویرایش و پروپوزال علوم تغذیه تا حد ممکن جلوگیری شود.
چند اشتباه رایج در نوشتن و اصلاح پروپوزال علوم تغذیه عبارتاند از:
- اختصاص زمان بیش از حد به انجام تحقیقات: بسیاری از دانشجویان بدون در نظر گرفتن موضوع، زمان یا مکان، تلاش میکنند تا زمینه مطالعات خود را مشخص کنند. به منظور توضیح شفاف روش تحقیق، پروپوزال باید به وضوح بیان کنید که پایان نامه شما بر روی چه حوزهای تمرکز خواهد داشت
- نگارش یک پروپوزال طولانی: هنگام نوشتن و اصلاح پروپوزال دانشجویی علوم تغذیه کارشناسی ارشد متمرکز باشید. پروژه خود را بهصورت مختصر و مفید تهیه کنید. مطمئن شوید که وارد بحثهای خارج از موضوع نمیشوید
- توجه بیشتر به جزئیات و بحث و بررسی کم در مورد موضوعات اصلی: به منظور ارائه استدلالی متقاعدکننده برای یک مطالعه، پروپوزال باید فقط بر چند سوال کلیدی تحقیق تمرکز کند. جزئیات باید مورد توجه قرار گیرد، اما نباید پروژه را تحتالشعاع قرار دهد
- عدم ارائه آثار مهم در بخش بر پیشینه پژوهشی: اگرچه مطالب در پروپوزال باید به حداقل برسند، اما مطالعات کلیدی تحقیقاتی باید گنجانده شوند
- عدم ارائه استدلالی قانعکننده و قابل قبولی در پروپوزال: برای اثبات اینکه یک تحقیق باید تایید یا تامین مالی شود، پروپوزال باید هدف آن را مشخص کند
- اشتباه تایپی، دستور زبان نادرست یا سبک نوشتاری درهم: با این وجود که پروپوزال تحقیقاتی بخشی از یک پروژه بزرگتر را مشخص میکند، اما باید با استانداردها و دستورالعملهای نگارش آکادمیک مطابقت داشته باشد.
بازنویسی پروپوزال علوم تغذیه
دانشجویانی از قبل نگارش پروپوزال علوم تغذیه و ویرایش آن را انجام دادهاند، میدانند که انجام این پروژه یک کار پیچیده و دشوار است. بازنویسی یک مرحله جداگانه در فرایند انجام پروپوزال علوم تغذیه کارشناسی تمامی رشتهها به شمار میرود. در هنگام بازنویسی یک متن را بهدقت بررسی میکنید تا از صحت علمی و بنیادی آن اطمینان حاصل کنید و در صورت نیاز قسمتهایی از آن را مجددا مینویسید. بازنویسی پروپوزال باید پس از اتمام نگارش محتوای اصلی شما انجام شود. این کار برای صرفهجویی در زمان و تلاش شما است.باید اشاره کنیم که قبل از اتمام نگارش، بازنویسی نکنید.
چرا که ممکن است مجبور شوید به عقب برگردید و بخشهای جدیدی را که نوشتهاید، مجددا تصحیح کنید. علاوه بر بررسی فنی، مانند املا، دستور زبان، نقطهگذاری و قالببندی، بازنویسی پروپوزال باید انتخاب کلمات مناسب را نیز پوشش دهد. از طرفی به شما این فرصت را میدهد که یکبار دیگر وضوح و اشتباهات تایپی را بررسی و مجدد آن را نگارش کنید.
ویرایش و ادیت پروپوزال علوم تغذیه
اصلاح و ویرایش پروپوزال علوم تغذیه بر اساس ماهیت این تکلیف دانشگاهی است. ابتدا باید مطمئن شوید که تمرکز اصلی پروژه شما بر روی اساس و ماهیت پروپوزال باشد. نکته اینجاست که شما نمیتوانید پروژه خود را بازخوانی کنید و سپس شروع به پاک کردن تمام قسمتهایی که به آنها نیازی ندارید و نیز اضافه کردن متن بیشتری به پروپوزال خود کنید.
فرایند نگارش پروپوزال نویسی علوم تغذیه و اصلاح آن زمانبر و چالشبرانگیز است. از این رو باید توجه داشته باشید که در مطالعات خود چقدر پیشرفت کردهاید، چرا که نمیتوانید به عقب برگردید. به همین دلیل، مطمئن شوید که ویرایش پروپوزال را به درستی انجام میدهید.
آیا تزمن خدمات سفارشی نگارش پروپوزال علوم تغذیه ارائه میدهد؟
نمرات مهم تحصیلی خود را با استخدام یک نویسنده و ارائه دهنده خدمات نامناسب و غیر متخصص خراب نکنید. نوشتن و آموزش انجام پروپوزال علوم تغذیه به تخصص و مهارت خاصی نیاز دارد و کمک به شما برای کسب نمرات علمی بالا و تایید سریع پروپوزال باید توسط یک متخصص مجرب انجام شود. ما به شما این اطمینان را میدهیم که با استفاده از خدمات درخواست نوشتن پروپوزال علوم تغذیه کارشناسی ارشد، علاوه بر دریافت پیشنهاد موضوعات جدید پروپوزال علوم تغذیه به همراه مقاله بیس، مطمئنا نتایج عالی کسب خواهید کرد. در ادامه با برخی از ویژگیهای نویسندگان تزمن و خصوصیات منحصر به فرد خدمات ما آشنا میشویم.
نویسندگان معتبر و مجرب پروپوزال و پایان نامه
یکی از دلایلی که موسسه تزمن نرخ رضایت مشتری بالایی دارد، نویسندگانی هستند که روی آنها سرمایهگذاری میکنیم. همه آنها دارای مدارک تحصیلی معتبر هستند و از بهترین دانشگاهها فارغالتحصیل شدهاند. ما یک بررسی پیشینه دقیق انجام میدهیم تا مطمئن شویم که همه آنها دارای مهارت و تجربه کافی هستند. به این ترتیب، ما میتوانیم خدمات باکیفیت نوشتن و ادیت پروپوزال علوم تغذیه فوق لیسانس و دکتری را تضمین کنیم. این کارشناسان نیز مجرب هستند و صدها پایان نامه را تا به حال انجام دادهاند.
محرمانه بودن اطلاعات دانشجو
هیچ چیز نگرانکنندهتر از این نیست که با یک دستیار مشاوره نگارش و انجام پروپوزال علوم تغذیه دانشگاهی قرارداد ببندید و بعدا ندانید آنها با اطلاعات شما چه میکنند. ما حساسیت اطلاعات و دادههای پروپوزال پایان نامه را درک میکنیم و حتی پس از پایان قرارداد، اطلاعات شما را تحت هیچ شرایطی در اختیار کسی قرار نمیدهیم.
بازنگری و ویرایش رایگان پروپوزال
پس از ثبت سفارش پروپوزال علوم تغذیه در سایت پروجستان و تکمیل آن توسط نویسندگان ما، در صورت وجود هرگونه ایراد و عدم رضایت، ما تمام مسئولیت را بر عهده میگیریم. پروپوزال شما را هر چند بار که لازم باشد برای جلب رضایت شما و تایید استاد راهنما تصحیح و ویرایش میکنیم.
شما میتوانید مشاوره انجام پروپوزال علوم تغذیه از جمله مشاوره انجام پروپوزال ارشد علوم تغذیه و مشاوره انجام پروپوزال دکتری علوم تغذیه خود را به متخصصان تزمن در همین حوزه بسپارید. برای این کار کافی است سفارش پروپوزال علوم تغذیه خود را در تزمن ثبت کنید.